Antti Tuiskulta tyhjentävä kommentti hänestä tehdystä Putouksen Abdul Tuisku -hahmosta – tiivisti ensireaktionsa yhteen sanaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskulta tyhjentävä kommentti hänestä tehdystä Putouksen Abdul Tuisku -hahmosta – tiivisti ensireaktionsa yhteen sanaan

Ernest Lawsonin sketsihahmo nousi IS:n lukijoiden suosikiksi. Myös hahmon esikuva Antti Tuisku innostui hahmosta.

22.1.2017 20:43

Viihdeohjelma Putouksen uusi kausi alkoi MTV3-kanavalla lauantaina. Suorassa lähetyksessä esiteltiin myös jälleen sketsihahmokilpailun osanottajat.

Yksi hahmoista on Ernest Lawsonin luoma Abdul Tuisku. Abdul on 21-vuotias showtanssia harrastava rovaniemeläinen.

Hän tuli toiseksi Afrikan ensimmäisessä Idols-poptähtikilpailussa. Abdulin perheenjäsenet eivät hyväksy hänen musiikillista suuntautumistaan. Hahmon hokema on ”mie floppaan”.

Hahmon on virnuiltu sosiaalisessa mediassa muistuttavan erehdyttävästi poptähti Antti Tuiskua niin ulkonäöltään kuin murteeltaankin.

Abdul Tuisku.­

Myös Antti Tuisku itse on huomannut yhdennäköisyyden ja samankaltaisuuden, ja onkin kommentoinut sketsihahmoa Facebook-sivuillaan.

Ensin ilmeisesti ulkomailla parhaillaan oleva Tuisku harmitteli sitä, ettei ole vielä nähnyt sketsihahmon esittelyvideota. Hän kirjoitti, ettei malta odottaa.

– Jatkoon! kuului tuomio hetken kuluttua, kun Tuisku oli päässyt näkemään videon.

Antti Tuisku.­

Lisäksi hän lisäsi mukaan aihetunnisteet huumorinkukka on kaunis kukka, elämä on ihanaa sekä älä ota sitä vakavasti.

Myös Ilta-Sanomien lukijat innostuivat Lawsonin hahmosta. IS:n lukijoiden äänestyksessä ylivoimaisen voiton vei Abdul Tuisku. Tuisku sai äänestyksessä 31 prosenttia annetuista äänistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?