Antti Tuiskulta tyhjentävä kommentti hänestä tehdystä Putouksen Abdul Tuisku -hahmosta – tiivisti ensireaktionsa yhteen sanaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskulta tyhjentävä kommentti hänestä tehdystä Putouksen Abdul Tuisku -hahmosta – tiivisti ensireaktionsa yhteen sanaan

Julkaistu: 22.1.2017 20:43

Ernest Lawsonin sketsihahmo nousi IS:n lukijoiden suosikiksi. Myös hahmon esikuva Antti Tuisku innostui hahmosta.

Viihdeohjelma Putouksen uusi kausi alkoi MTV3-kanavalla lauantaina. Suorassa lähetyksessä esiteltiin myös jälleen sketsihahmokilpailun osanottajat.

Yksi hahmoista on Ernest Lawsonin luoma Abdul Tuisku. Abdul on 21-vuotias showtanssia harrastava rovaniemeläinen.

Hän tuli toiseksi Afrikan ensimmäisessä Idols-poptähtikilpailussa. Abdulin perheenjäsenet eivät hyväksy hänen musiikillista suuntautumistaan. Hahmon hokema on ”mie floppaan”.

Hahmon on virnuiltu sosiaalisessa mediassa muistuttavan erehdyttävästi poptähti Antti Tuiskua niin ulkonäöltään kuin murteeltaankin.

Abdul Tuisku.

Myös Antti Tuisku itse on huomannut yhdennäköisyyden ja samankaltaisuuden, ja onkin kommentoinut sketsihahmoa Facebook-sivuillaan.

Ensin ilmeisesti ulkomailla parhaillaan oleva Tuisku harmitteli sitä, ettei ole vielä nähnyt sketsihahmon esittelyvideota. Hän kirjoitti, ettei malta odottaa.

– Jatkoon! kuului tuomio hetken kuluttua, kun Tuisku oli päässyt näkemään videon.

Antti Tuisku.

Lisäksi hän lisäsi mukaan aihetunnisteet huumorinkukka on kaunis kukka, elämä on ihanaa sekä älä ota sitä vakavasti.

Myös Ilta-Sanomien lukijat innostuivat Lawsonin hahmosta. IS:n lukijoiden äänestyksessä ylivoimaisen voiton vei Abdul Tuisku. Tuisku sai äänestyksessä 31 prosenttia annetuista äänistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?