Mika Myllylän kuvankaunis Olivia-tytär, 17, muutti tyyliään täysin – muuntautui blondiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Myllylän kuvankaunis Olivia-tytär, 17, muutti tyyliään täysin – muuntautui blondiksi

Olivia Myllylä on luopunut tummista kutreistaan ja viihtyy nykyään blondina.

22.1.2017 9:04

Hiihtäjälegenda Mika Myllylän tytär Olivia Myllylä on kokenut suuren tyylimuutoksen. Olivia, 17, luopui tummista hiuksistaan ja esittelee Instagramissa uuden vaalean hiustyylinsä. Uusi tyyli on kerännyt sosiaalisessa mediassa paljon kehuja.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se myös tästä.

Katso kuva myös tästä.

Olivia on nuoresta iästään huolimatta niittänyt menestystä useissa kauneuskisoissa. Hänet kruunattiin Miss Kokkolaksi ja Miss Pohjois-Suomi Beautyksi vuonna 2015.

Olivia kuvattuna keväällä 2016.­

Olivia on kertonut sosiaalisessa mediassa missivuoden opettaneen hänelle paljon.

– Tää kulunut vuosi on tuonut tullessaan sekä hyvää että pahaa, mutta silti oon mielettömän onnellinen tästä kasvattavasta vuodesta, joka avasi mulle tulevaisuuteen ihan uusia ovia, Olivia kirjoitti Instagramissaan viime syksynä luovuttaessaan Miss Pohjois-Suomi Beautyn kruunun seuraajalleen.

– Menneisyyttä ei voi muuttaa, unohtaa tai muokata. Sen voi vaan hyväksyä, ja tän vuoden vaihtuessa mä teen sen ilomielin. Mun vuosi koetteli mua monin tavoin, välillä myös niin kovasti, etten ois koskaan osannut odottaa mitään sellasta. Opin, että tulevaisuutta ei voi suunnitella ja täytyy toimia niinku itestä tuntuu parhaalta. Mä oon joutunut luopumaan monesta jutusta, mutta saanut niitten tilalle paljon parempaa, Olivia pohti vuodenvaihteessa Instagramissa kiireistä missivuottaan.

Haaveissa ura muodin ja kauneuden parissa

Nuoren kauneuskuningattaren äiti Suvi Paavola on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa suhtautuneensa alussa epäröiden tyttärensä kauneuskisahaaveisiin.

– Mietin, että onko Olivia liian nuori. Mutta olemme puhuneet avoimesti myös lieveilmiöistä, joita kauneuskilpailut ja julkisuus voivat tuoda mukanaan, Suvi Paavola kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa viime vuonna.

– Sanoin, että hän saa päättää itse asioistaan sitten kun hän on 18-vuotias, mutta siihen saakka minä harkitsen, että mikä on hänelle parhaaksi. Ja siihen on tyytyminen, hän sanoi.

Olivia on kertonut innostuksen kauneuteen ja muotiin tulleen hänen äidiltään Suvi Paavolalta.­

Olivia itse on pohtinut IS:n haastattelussa haaveilevansa urasta muodin ja kauneuden parissa.

– Tiesin jo yläasteella, että haluan työskennellä muodin ja kauneuden parissa. Se on minulle selvää. Nyt tiedän, että olen erityisesti kiinnostunut muotinäytöksistä ja juontajan tehtävistä, olen hyvä suustani jo äidin peruja, Olivia kertoi IS:lle toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?