Putouksen uusi tähti säväytti Donald Trumpina – kollega piti Hollywood-tähden veroisena - Viihde - Ilta-Sanomat

Putouksen uusi tähti säväytti Donald Trumpina – kollega piti Hollywood-tähden veroisena

Putous tarttui ajankohtaiseen aiheeseen tehden pilaa Donald ja Melanie Trumpista.

Putouksessa nähtiin sketsi Yhdysvaltain vastavalitusta presidentistä.­

21.1.2017 23:32

MTV3:n viihdeohjelman Putouksen uuden kauden avausjaksossa nähtiin ajankohtainen sketsi, jossa Mikko Penttilän esittämä Donald Trump saapui Minka Kuustosen esittämän Melanie Trumpin kanssa presidentin työhuoneeseen eli oval officeen.

Pariskunnan vastaanotti Ernest Lawsonin Barack Obama.

Sketsissä Trump ei ollut kovinkaan hyvin perillä presidentin työnkuvasta, minkä lisäksi hän keskittyi twiittaamiseen ja muiden solvaamiseen. Obama yritti parhaansa mukaan sivistää Trumpia. Ilmeetön ja povekas Melanie pysyi valtaosaksi taustalla.

– Oli Atte Järvisen fantastinen teksti, jonka pääsimme tekemään. Jonkinlainen Trump-imitaatio on aika nopeasti otettu haltuun. Joitakin haasteita tuo se, että kieli käännetään suomeen: pitää löytää aksentit eri tavalla. Vielä eilen katselin hetken aikaa virkaanastujaispuhetta. Aika nopeasti jouduin kuitenkin vaihtamaan mutelle, kun en halunnut kuulla enempää, Penttilä naurahti.

– Pelasin sitten siinä sellaista käsielekaraoketa.

Yhdysvalloissa on viime kuukausien aikana saatu nauttia Hollywood-tähti Alec Baldwinin suuren suosion saavuttaneista Trump-imitaatioista. Baldwin on esittänyt Trumpia Saturday Night Livessä (Baldwinin tuorein esiintyminen SNL:n YouTubessa).

– Nehän ovat aivan fantastisia. Hänen imitaationsa on huima ja ainutkertainen tässä maailmassa. Oli mukavaa päästä tekemään oma versio herra Trumpin manerismeista, Penttilä sanoi.

”Erkku” Lawson nautti sketsin tekemisestä ja ylisti kollegaansa.

– Oli siistiä. Hienoa, että tässä konseptissa voi tehdä tätä päivää ja että olemme ajan tasalla. Tiedän, että sketsi oli kirjoitettu aivan vasta. Mikko Penttilä veti aivan huikean Trumpin, hän oli ilmetty Trump, Lawson kehui.

Vertaus Baldwinin versioon Trumpista on Lawsonin mielestä osuva.

– Tämä vetää vertoja sille. Minusta tuntuu, että jos Trump tulee tämän kahdeksan viikon aikana sekoilemaan – niin kuin luulen, Mikko pääsee uudestaan näyttämään sen. Hänen kanssaan oli aivan upeaa näytellä siinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?