Alanis Morissetten ex-manageri kavalsi tähdeltä miljoonia – antoi erikoisen syyn teoilleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Alanis Morissetten ex-manageri kavalsi tähdeltä miljoonia – antoi erikoisen syyn teoilleen

Alanis Morissetten, 42, ex-managerin Jonathan Schwartzin tuomiosta päätetään 1. helmikuuta.

Alanis Morissetten ex-manageri kavalsi häneltä miljoonia.­

19.1.2017 18:32

Kanadalaislaulaja Alanis Morissetten, 42, entinen manageri Jonathan Schwartz tunnusti varastaneensa tähdeltä 4,8 miljoonaa dollaria eli noin 4,7 miljoonaa euroa omaan käyttöönsä vuosien 2010 ja 2014 välisenä aikana. Tämän lisäksi hän myönsi varastaneensa 1,7 miljoonaa dollaria eli noin 1,66 miljoonaa euroa muilta asiakkailtaan. Tapahtumien aikaan hän työskenteli GSO Business Management -yrityksessä. Asiasta kertoo muun muassa Daily Mail.

Schwartz varasti LA Timesin mukaan rahaa yli sadan pankkisiirron ja noston avulla muun muassa väärentäen välillä Morissetten allekirjoituksen.

Puuttuvista rahoista kysyttäessä Schwartz valehteli ja sanoi rahojen olleen sijoitus laittoman kannabiksen viljelyyn.

Alanis Morissette on tunnettu muun muassa biiseistään Ironic ja Hand in My Pocket.­

Schwartz on hyväksynyt sopimuksen, jonka mukaan hän istuisi vankilassa neljästä kuuteen vuotta ja maksaisi 8,2 miljoonaa dollaria eli noin 8 miljoonaa euroa korvauksia. Liittovaltion tuomari päättää Schwartzin lopullisen rangaistuksen 1. helmikuuta.

– Schwartz oli palkattu suojelemaan asiakkaidensa varoja, mutta sen sijaan hän rikastutti itseään kavaltamalla miljoonia, Los Angelesin FBI:n toimiston varajohtaja Deirdre Fike sanoo tiedotteessa.

Schwartz on työskennellyt aikoinaan myös muun muassa Beyoncén ja Mariah Careyn managerina.

Morissetten menestyslevy oli vuonna 1995 ilmestynyt Jagged Little Pill, jonka hittibiisejä olivat muun muassa Ironic ja Hand in My Pocket.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?