Opiskelijanainen huijasi Tinder-deittiään – julkaisi viestit somessa: Valtava suosio - Viihde - Ilta-Sanomat

Opiskelijanainen huijasi Tinder-deittiään – julkaisi viestit somessa: Valtava suosio

Nuoren opiskelijanaisen Tinder-parilleen tekemä kepponen on noussut mielettömäksi nettihitiksi.

Caroline siteerasi Tinder-viesteissään Konttori-sarjasta tuttua hahmoa.­

19.1.2017 18:02

Clevelandilainen opiskelija Caroline sai viime viikolla seuranhakupalvelu Tinderissä osuman mukavan pojan kanssa.

Caroline oli juuri katsonut Konttori-sarjan yhdysvaltalaisversion ja päätti käyttää hänen ja uuden tuttavansa keskustelussa vain sarjassa kuultuja lainauksia. Asiasta kertovat muun muassa Buzzfeed ja Cosmopolitan.

Nuori nainen julkaisi osan keskustelusta Twitterissä ja se on noussut mielettömäksi nettihitiksi sosiaalisessa mediassa.

– Eilen vakuutin pojan Konttori-lainauksia käyttämällä siitä, että olen sokerijuurikkaan viljelijä, nainen kirjoittaa kuvatekstissä.

yesterday i convinced a boy that i am a beet farmer by using quotes from the office pic.twitter.com/3xzSEJGVfz— caroline (@caro_bearo) 15. tammikuuta 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Caroline käytti keskustelussa Konttori-sarjassa nähtävän Dwight Schruten vuorosanoja. Dwight on suosikkisarjassa hieman erikoinen persoona, joka omistaa sokerijuurikastilan.

– Sinä todella pidät juurikkaista? Mielenkiintoista, poika kirjoitti Carolinelle.

– Isoisäni jätti minulle 24 hehtaarin sokerijuurikastilan. Hoidan sitä yhdessä serkkuni Mosen kanssa. Myymme juurikkaita paikallisiin kauppoihin ja ravintoloihin, Caroline vastasi Tinder-tuttavalleen.

Seuraavaksi nainen selitti, mikä on tärkeintä juurikkaiden myynnissä ja kuinka saada ohikulkijat pysähtymään juurikasostoksille.

– Tiedäthän mitä sanotaan, ne jotka eivät osaa viljellä, kasvattavat selleriä, viestittely jatkui.

Poika oli todella mukava ja jatkoi keskustelua kertomalla, että hän rakastaa luontoa ja että hänen perheellään on mökki, jossa ei ole lainkaan sähköjä.

– Minä kasvoin farmilla. Olen nähnyt eläimien harrastavan seksiä kaikissa mahdollisissa asennoissa, mitä vaan voi kuvitella, Caroline jatkoi ja listasi näkemiään yhdistelmiä.

Girl uses Dwight Schrute quotes to convince her Tinder match she's a beet farmer https://t.co/EotY9zKbQn pic.twitter.com/Uxf41lcENu— Mashable (@mashable) 17. tammikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carolinen twiittiä on uudelleentwiitattu yli 19 000 kertaa ja tykkäyksiä se on kerännyt yli 43 000.

– Suurin osa ihmisistä pitää minua hulvattomana, Caroline kertoo saamastaan palautteesta Buzzfeedille.

– Jotkut ovat sanoneet, että oli ilkeää jatkaa keskustelua, kun hän (poika) yritti olla mukava ja avata keskustelua, mutta se oli kivaa hauskaa ja kenenkään tunteita ei loukattu.

Caroline paljastaa sivustolle, että kun hänen twiittiään oli jaettu yli 5000 kertaa hän laittoi pojalle viestiä, jossa hän kertoi, ettei hän todellisuudessa ole juurikasfarmari.

– Hänen mielestään se oli ratkiriemukasta ja hänestä oli ihan mahtavaa että keskustelua on jaettu niin paljon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?