Viihde

Me Naiset: Arki kaksosvauvojen kanssa kaatoi Erja Lyytisen 17 vuoden liiton – eivät noudattaneet kasvatusoppeja

Julkaistu:

avioero
Blueskitaristi Erja Lyytinen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa lapsiperhearjen kaksosten kanssa olleen liian haastavaa parisuhteelle.
Bluesitaristi-laulaja Erja Lyytinen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa lapsiperhearjen olleen syynä hänen ja kitaristi Dave Florenon eroon. Kolmevuotiaiden kaksosten vanhemmat päätyivät vuosi sitten eroon, kun eivät enää jaksaneet lapsiperhearjen ja keikkailun synnyttämää väsymystä.

Pariskunta kiersi keikoillaan niin Suomessa kuin maailmalla yhdessä kaksostensa kanssa. Erja kertoo Me Naisten haastattelussa pitävänsä eron suurimpana syynä lapsiperheen arkea. Erja kertoo sekä hänen että ex-miehensä tarvinneen omaa tilaa.

– Arki uuvutti meidät, emmekä osanneet hoitaa parisuhdettamme samalla. Lapset muuttivat kuviota niin radikaalisti. Siihen ei voi varautua, sillä kukaan ei tiedä, millaista on saada lapsia ennen kuin saa niitä.


Erja kertoo huomanneensa eron merkkejä jo muutamia vuosia sitten, kun perhe muutti unelmakotiinsa rintamamiestaloon Helsingin laidalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Teimme virheen, kun luovuimme helposta elämästä kerrostalossa. Kaikissa kaksosten kasvatusoppaissa sanotaan, että älä muuta, älä tee remonttia, äläkä säädä mitään liikaa, kun lapset ovat pieniä. Me muutimme, kun pojat olivat kahdeksankuisia, ja tein kaikkia noita listan asioita, Lyytinen sanoo lehden haastattelussa.

Erja Lyytinen kertoi perheen kanssa keikoilla reissaamisesta IS:n Tainola Show’ssa viime vuonna. Tuolloin Lyytinen totesi kaksospoikien kanssa reissaamisen olevan haastavaa. Erja otti lapset ensimmäisen kerran kiertueelle mukaan pienokaisten ollessa vain runsaan kahden kuukauden ikäisiä.

– Olen yrittäjä, joten en minä voi äitiyslomaa pitää. Pojat kulkevat Suomessa mukana, sillä täällä hotellit ja muut puitteet ovat hyvät. Saksan kiertueemme aikana lasten mukanaolo oli rankkaa, sillä he heräilivät pitkin öitä, Erja myönsi tuolloin.
  • Alla olevalla videolla Erja Lyytinen Tainola Show’n vieraana helmikuussa 2016:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt