Lehtiväite: George Clooney ja Amal odottavat kaksosia - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehtiväite: George Clooney ja Amal odottavat kaksosia

Amerikkalaislehti In Touch Weekly uutisoi Hollywoodin tähtiparin odottavan tyttö- ja poikavauvaa.

18.1.2017 20:01

Amerikkalaislehti In Touch Weekly uutisoi, että näyttelijä George Clooney, 55, ja hänen vaimonsa asianajaja Amal Clooney, 38, odottavat kaksosia. Lehden mukaan pari odottaa poika- ja tyttövauvaa.

– Amal on raskaana ja odottaa tyttöä ja poikaa, lähde kertoo lehdelle.

– Kun Amal ja George saivat tietää, että he odottavat kaksosia, he olivat innoissaan, mutta myös peloissaan, koska molemmat olivat sitä, mieltä että yksikin lapsi olisi riittänyt. Uutinen siitä, että kaksoset ovat tyttö ja poika, teki heidät todella onnelliseksi. Heistä tuntuu kuin he olisivat saaneet lottovoiton, lähde kommentoi lehdelle.

Clooneyt kuvattuna tammikuun 11. päivä.­

In Touch Weeklyn haastatteleman lähteen mukaan George Clooney ei ennen avioliittoaan Amalin kanssa tahtonut lapsia lainkaan. Pariskunta avioitui vuonna 2014.

– George on todella innoissaan Amalin raskaudesta ja ajatuksesta, että hän saa kasvattaa kaksi lasta, jotka kutsuvat häntä isäksi, lähde sanoo.

Lähteen mukaan George Clooney on jo miettinyt lasten nimiä. Lähteen mukaan Clooney tahtoisi nimetä poikavauvan Nicholasiksi isänsä Nick Clooneyn mukaan ja tahtoisi antaa tyttövauvalle A-kirjaimella alkavan nimen Amal-vaimonsa mukaan.

– He ovat valmistelleet kaiken lapsia varten valmiiksi. Heistä tulee upeita vanhempia, lähde sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?