IS:n lukijat: Läpinäkyvässä pitsiunelmassa säväyttänyt Janni Hussi oli Urheilugaalan kuningatar - Viihde - Ilta-Sanomat

IS:n lukijat: Läpinäkyvässä pitsiunelmassa säväyttänyt Janni Hussi oli Urheilugaalan kuningatar

Janni Hussin räiskyvä look lumosi. Äänestyksen toiselle sijalle ylsi Sandra Tähti.

Janni Hussi pukeutui punaiseen pitsiunelmaan Urheilugaalaan.­

18.1.2017 9:47

Tiistaina järjestetyssä Urheilugaalassa nähtiin toinen toistaan ihastuttavampia kaunottaria. Ilta-Sanomien lukijat äänestivät illan upeimmaksi kaunottareksi fitness-ammattilaisen Janni Hussin. Hän keräsi 34 prosenttia keskiviikkoaamuun mennessä annetuista äänistä.

Janni Hussi säkenöi upeassa punaisessa luomuksessa.­

Fitness-kaunotar oli pukeutunut punaiseen läpikuultavaan pitsiunelmaan, joka oli peräisin Meslewiltä.

– Halusin laittaa ylleni jotain muuta kuin perusmustaa, tahdoin räväyttää tänä iltana. Punainen on lempivärini ja siksi valitsin sen, Hussi kertoi Ilta-Sanomille.

Toiseksi eniten ääniä keräsi Vuoden urheilijaksi valitun ratakelaaja Leo-Pekka Tähden vaimo Sandra. Hän sai 21 prosenttia äänistä.

Sandra ja Leo-Pekka Tähti olivat näyttävä pari.­

Sandra oli pukeutunut kauniiseen tummanviolettiin Johanna Lätin suunnittelemaan iltapukuun. Asukokonaisuuden kruunasivat näyttävät korvikset. Elegantti iltapuku sointui kauniisti yhteen Leo-Pekan solmion kanssa.

Kolmanneksi Ilta-Sanomien äänestyksessä tuli ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden puoliso, liikunnanohjaaja Nanna, joka keräsi 10 prosenttia äänistä.

Nanna oli pukeutunut näyttävään mustaan iltapukuun, jossa oli rohkea halkio. Puku oli suunnittelija Katri Niskasen käsialaa.

Nanna ja Jere Karalahti edustivat tyylikkäinä Urheilugaalassa.­

Urheilugaalan kaunottarista hyvin ääniä keräsivät myös muun muassa Riina-Maija Palander, Mira Potkonen ja Tuuli Petäjä-Sirén.

Edit kello 11.41: Lisätty Sandra Tähden asun suunnittelijan nimi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?