Serena Williams, 35, riisui alusvaatekuviin – uskomattoman lihaksikas vartalo!

Serena Williams nähdään Berlei-merkin keulakuvana upeissa alusvaatekuvissa.

16.1.2017 19:12

Tennistähti Serena Williams, 35, nähdään Berlei-merkin mainoskuvissa rohkeampana kuin koskaan ennen. Williams esittelee mainoskuvissa merkin sporttiliivejä ja muita alusvaatteita. Brittilehdet kertovat Williamsin suosivan merkin urheiluliivejä, eikä hän kelpuuta treeneihinsä minkään muun merkin liivejä.

Serena Williams poseeraa Berlei-merkin mainoskampanjassa tiukoissa sporttiliiveissä, alushousuissa ja läpikuultavissa legginseissä.

Tennistähden lihaksikas vartalo pääsee kuvissa oikeuksiinsa. Berlei-merkki onkin kehunut Williamsin edustavan täydellisesti ”upeaa ja voimakasta naista”, joille merkki markkinoi vaatteitaan.

Williams julkaisi maistiaisia merkin mainoskampanjasta myös omalla Instagram-tilillään, jossa hän tanssahtelee Billy Idolin Dancing With Myselfin tahtiin.

– Joskus olemme niin vakavia ja unohdamme pitää hauskaa. Olen itse samanlainen, mutta on tärkeää, että ihmisellä on intohimoja. Olen kurinalainen joka päiväisissä treeneissäni, mutta kun tanssin, niin annan palaa, Williams kirjoittaa videon yhteydessä.

Katso video myös tästä.

  • Alla olevalla videolla Williams kuvattuna The Ugly Truth -elokuvan kutsuvierasensi-illassa:

Williams menetti tänä vuonna pitkään hallitsemansa paikan WTA-listan rankingykkösenä, kun Saksan Angelique Kerber syrjäytti hänet Yhdysvaltojen avointen jälkeen.

Urallaan 22 kaksinpelin grand slam -turnausta voittaneen Williams elää tenniskenttien ulkopuolella jännittäviä aikoja, sillä tennistähden vuosi 2017 alkoi hyvin iloisissa merkeissä. Williams ilmoitti joulukuun lopussa menneensä kihloihin Reddit-perustaja Alexis Ohanianin kanssa. Häiden ajankohdasta pari on toistaiseksi ollut vaitonainen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?