Fanit löivät Saara Aallon ällikällä Englannin-keikalla – suomalaisuus huomioitiin hienosti - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanit löivät Saara Aallon ällikällä Englannin-keikalla – suomalaisuus huomioitiin hienosti

Saara Aallon keikka Shewburyssa Englannissa yllätti laulajan. Fanit olivat opetelleet suomea ja heiluttelivat Suomen lippuja.

15.1.2017 22:04

Britannian X Factorissa toiseksi tullut suomalaislaulaja Saara Aalto hehkuttaa Instagramissa lauantaista keikkaansa The Buttermarket -yökerhossa Shewsburyssa, Englannissa. Keikalta julkaisemassaan alokuvassa Saara poseeraa kädet sydämen muodossa innostuneen yleisön edessä.

– Minun on pakko kertoa teille eilisestä, Saara aloittaa englanniksi kirjoitetun tekstinsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Keikkansa jälkeen Aalto tapasi fanejaan yhteiskuvia ja nimikirjoituksia varten.

– Ihmiset, jotka tapasin olivat täynnä pelkkää rakkautta. Lapset, isovanhemmat, teinit, rakastavaiset, kaverukset, perheet, Aalto luettelee.

Aalto kertoo monilla faneillaan olleen yllä No Fear -t-paitoja ja paikalla oli myös brittifaneja, jotka heiluttivat keikan aikana ilmassa Suomen lippuja.

– Oli ihmisiä, jotka olivat opetelleet suomea ainoastaan minun vuokseni. Lapsia, joilla oli Saara-kylttejä (sekä kylttejä suomen kielellä). Niin paljon naurua ja hauskanpitoa.

WOAH! 😍 Amazing night at @TheButtermarket & SO great to meet you @saaraaalto! 💚🌂🎙Shrewsbury on fire! #LFestLOVES pic.twitter.com/VjGNBFloL4— L Fest 2016 (@LFestEvents) 14. tammikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Saara iloitsee myös siitä, kuinka lapset ja isät lauloivat yhdessä isoon ääneen Let it Go -kappaletta sydämensä kyllyydestä.

– Tämä keikka oli minulle erityinen, koska se toi ihmiset yhteen, Aalto sanoo viitaten keikan ikärajattomuuteen ja siihen, että keikalle saapui ihmisiä ympäri Englantia sekä myös muista maista.

Hehkutetaan somessa

Aallon keikkaa on hehkutettu myös Twitterissä ja Facebookissa. Useat fanit ovat jakaneet kuvia ja videoita Aallon näyttävältä keikalta.

OUTSTANDING! ❤@saaraaalto live at @TheButtermarket last night was simply sensational - superb set and so talented! Love the confetti too 🎉 pic.twitter.com/BCaiQMiaeT— Shropshire What's On (@WhatsOnShrops) 15. tammikuuta 2017

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Myös Buttermarket-yökerho ylistää Aallon keikkaa Facebook-sivuillaan. Yökerho kehuu keikan olleen ”yksinkertaisesti sensaatiomainen.” Yökerho kertoo Aallon keikan alkaneen X Factorissakin kuullulla No More Tears (Enough is Enough) -kappaleella ja päättyneen mahtipontiseen yleisön yllättäneeseen konfettisateeseen.

– Saaraa kannattaa ehdottomasti pitää silmällä tulevina kuukausina ja vuosina. Hän on niin lahjakas, Buttermarket hehkuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?