Miss Plus Size -kisan finalistit sensuelleissa alusvaatekuvissa: ”Itsevarmuus huokuu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Plus Size -kisan finalistit sensuelleissa alusvaatekuvissa: ”Itsevarmuus huokuu”

– Tunnelma kuvauksissa oli todella ihana, kauneuskilpailua järjestävä Sunneva Kantola kuvailee.

Sari (vas.), Marjaana ja Maarit kilpailevat Miss Plus Size -kilpailun voitosta.­

14.1.2017 20:21

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Miss Plus Size 2017 -kauneuskilpailu huipentuu tasan viikon kuluttua Vanajanlinnassa 21. tammikuuta järjestettävään finaaliin.

Kilpailun finaalissa on mukana yhdeksän positiivisen elämänasenteen omaavaa, urheilullista naista.

Kauneuskilpailua järjestämässä ovat fitnesstähti Jutta Gustafsberg ja Miss Suomi -kilpailun emo Sunneva Kantola. Kilpailun voittajasta tulee Jutta G -urheiluvaatemalliston keulakuva.

Miss Plus Size -kilpailun finalistit kuvattiin perjantain upeissa alusasuissa Grand Hotel Tammerin tiloissa.

– Tunnelma kuvauksissa oli todella ihana ja se itsevarmuus, mikä näistä mimmeistä huokuu, on uskomaton, missiemo Sunneva Kantola hehkuttaa Ilta-Sanomille.

1. Alexandra Malanin, 29

164 cm, sosiaaliohjaaja/sosionomi, Espoo

– Olen tuore rouva, ja perheeseemme kuuluu myös pieni kiinanharjakoira. Käyn salilla pitääkseni huolta terveydestäni ja saan sillä hienosti nollattua pääni. Rakastan matkustelua ja ihailen vahvoja, itsevarmoja naisia. Uskon, että elämä kannattaa elää anteeksi pyytelemättä.

2. Sari Pulakka, 35

164 cm, parturi-kampaaja / kosmetologi, Kemi

– Olen neljän lapsen yksinhuoltajaäiti. Liikunta kuuluu perheeni elämään monessa muodossa, muun muassa jääurheilu on lähellä sydäntäni. Mielestäni elämästä tulee nauttia, pienet kynnykset matkan varrella opettavat nostamaan jalkaa korkeammalle ja jatkamaan matkaa.

3. Maarit Halttu, 44

167 cm, asiakaspalvelija, Oulun ensi- ja turvakodissa vapaaehtoistyöntekijä, Kuivaniemi

– Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Käyn salilla kolme neljä kertaa viikossa, kävelen ja harrastan crosstrainer-tunteja.

4. Susanna Vase, 28

174 cm, toimistoassistentti, Vaasa

– Tulen isosta perheestä. Minulla on kuusi isoveljeä ja kaksi isosiskoa, joista olen todella ylpeä. Minulla on kaksi ihanaa lasta ja olen sinkku. Harrastan kuntosalia, uintia, potkunyrkkeilyä ja laulamista. Olen taiteilijaluonne ja rakastan elämää.

5. Riina Hiltunen, 26

170 cm, kosmetologi, Lahti

– Käyn salilla ja harrastan ryhmäliikuntaa.

6. Mimmi Pölönen, 22

170 cm, opiskelija (erityispedagogiikka), Helsinki

– Harrastan roller derbyä ja joogaan. Rakastan kokeilla eri lajeja, mitä hurjempi laji, sen parempi. Jokainen keho on hyvä juuri sellaisena kuin se on. Me pyöreämmät naiset emme ole vain before-kuvien surkeita perunasäkkejä, vaan kauniita, täydellisiä ja seksikkäitä juuri tällaisina kuin olemme.

7. Viivi Takala, 27

163 cm, kokki, Äänekoski

– Olen rohkea, iloinen, liikunnallinen ja itsevarma nainen. Olen kihloissa ihanan miehen kanssa. Harrastan salilla käyntiä, lenkkeilyä ja uintia. Kauneus ja itsevarmuus ei ole koosta kiinni.

8. Petra Brofeldt, 36

172 cm, kosmetologi /hiusalan opiskelija, Imatra

– Olen 9- ja 10-vuotiaiden lasten äiti. Harrastan kuntosalia ja lenkkeilyä. Haluan kannustaa kaikenkokoisia naisia olemaan rohkeasti upeita. Haluan olla kaikkien pienten tyttöjen esikuva ja äänitorvi kiusaamista vastaan.

9. Marjaana Lehtinen, 34

177 cm, palkanlaskija, Vantaa

– Olen 6- ja 8-vuotiaiden lasten äiti. Elän parisuhteessa. Harrastan kuntosalia, jossa käyn neljä kertaa viikossa.

Kuvaaja: Karri Harju, kuvauspaikka : Grand Hotel Tammer, meikki: Ville Äikäs, hiuspidennykset: Dreamhair, stailaus&hiukset&kuvausjärjestelyt: Teuvo Loman, alusvaatteet : Change, korut: Glitter.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?