”Elävä Ken” käyttää jättisummia kauneusoperaatioihin näyttääkseen nukelta: lääkärit varoittavat seurauksista – ”Mikään ei estä minua” - Viihde - Ilta-Sanomat

”Elävä Ken” käyttää jättisummia kauneusoperaatioihin näyttääkseen nukelta: lääkärit varoittavat seurauksista – ”Mikään ei estä minua”

27-vuotias Jonny Dylan kertoo tekevänsä mitä vain saavuttaakseen Kenin ulkonäön.

Jonny Dylan haluaa näyttää Keniltä varoituksista huolimatta.­

14.1.2017 12:48

Kanadasta kotoisin oleva ja Hongkongissa kasvanut Jonny Dylan kertoo olevansa ”elävä Ken-nukke”.

Yli 9 300 euroa vuodessa Botox-ruiskeisiin käyttävä Dylan kertoo Daily Mailille tekevänsä kaikkensa näyttääkseen Barbien poikaystävänä tunnetulta Keniltä. Kuukausittain Dylanilla kuluu kauneusoperaatioihinsa reilut 775 euroa.

Dylanin unelmana on näyttää mahdollisimman epäaidolta, terveysriskeistä piittaamatta. Ahkerasti ulkonäköään muokannut 27-vuotias nuori mies aikoo jatkaa aloittamallaan tiellä ja hakeutua uusiin kauneusoperaatioihin.

Dylan aloitti meikkaamisen jo kouluikäisenä. Myöhemmin hän opiskeli maskeeraajaksi toteuttaakseen intohimoaan meikkausta kohtaan.­

Dylan toivoo saavansa tulevaisuudessa suuremmat huulet ja nenäoperaation, vaikka lääkärit varoittavatkin häntä liiallisten operaatioiden vaaroista ja niiden aiheuttamista komplikaatioista.

– Mikään ei estä minua saavuttamasta tavoitettani näyttää Ken-nukelta – teen mitä vain saavuttaakseni sen, Dylan kertoo Daily Mailille.

Dylanin kauneusrutiineihin kuuluu kasvoihin pistettävien täyteaineiden lisäksi säännöllinen tekorusketus, täydellisesti laitetut kynnet, vahvat meikit ja silmien väriä muuttavien piilolinssien käyttö.

Dylanin Ken-nuken ulkonäön tavoittelu alkoi pari vuotta sitten, kun hän alkoi hankkia pistoksia huuliinsa. Huimasta muutoksesta huolimatta hän ei ole vieläkään tyytyväinen huuliensa kokoon, vaan suunnittelee suurennuttavansa niitä entisestään.

– Minulta kiellettiin täytteiden ottaminen hiljattain, sillä lääkärin mielestä huuleni olivat jo todella suuret ja olisi vaarallista ottaa lisää täytteitä. Mutta olen nähnyt ihmisiä, joilla on suuremmat huulet kuin minulla, joten tiesin löytäväni jonkun, joka suostuisi tekemään sen ja tein sen, Dylan kertoo.

Tältä Dylan näytti ennen kasvojensa muokkaamista.­

Dylanin pakkomielle Kenistä alkoi jo lapsena, kun hän sai lahjaksi oman nuken. Vaaleahiuksisen Malibu-Kenin saanut 5-vuotias Dylan ihastui sen huoliteltuun ulkonäköön.

– Kun näin Ken-nuken ensimmäistä kertaa, tiesin, että se oli täydellisyyttä minulle. Tiesin, että haluan pyrkiä sitä kohti.

Dylanin poikaystävä ei jaa tämän intohimoa kauneusleikkauksiin. Mekaanikkona työskentelevän Joelin mukaan ne ovat turhia ja hän on huolissaan poikaystävänsä terveydestä.

– Mielestäni kauneusleikkaukset ovat rahan hukkaa. En tuomitse ketään, mutta itse en ikinä menisi mihinkään operaatioon, Joel kertoo.

Kauneusleikkaukset eivät hierrä pariskunnan välejä, vaikka Joel pitääkin poikaystävästään luonnollisempana ja ilman meikkiä.

Jonnyn poikaystävä Joel (vas.) ei ole erityisen innostunut tämän kauneusoperaatioista. Jonnyn paras ystävä Jonathan (oik.) puolestaan tukee tätä valitsemallaan tiellä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?