Sara Sieppi ihastutti Kultainen Venla -gaalassa kimaltavassa syvänsinisessä mekossa – korosti upeasti lomalla hankittua rusketusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi ihastutti Kultainen Venla -gaalassa kimaltavassa syvänsinisessä mekossa – korosti upeasti lomalla hankittua rusketusta

Sara Sieppi ja Roope Salminen palasivat alkuviikosta kolmen viikon lomalta Balilta.

13.1.2017 19:56

Juontaja ja malli Sara Sieppi saapui Kultainen Venla -gaalaan yhdessä avopuolisonsa Roope Salmisen kanssa.

Sieppi pääsi esittelemään upeaa lomarusketustaan, sillä he palasivat Salmisen kanssa alkuviikosta kolme viikkoa kestäneeltä reissulta Balilta.

– Parasta siellä oli varmaan se, että siellä ei ollut mitään kiirettä ja saimme ole kolme viikkoa kahdestaan, Sieppi kertoo ja toteaa, että Salminen on yleensä niin kiireinen töidensä puolesta, että häntä ei paljoa kotona näy.

  • Katso Siepin haastattelu jutun videolta.

– Reissasimme pitikin Balia ja kävimme myös Gilillä ja Singaporessa.

– Oli tosi mukava loma aurinkoisissa maisemissa.

Siepin gaalatyylikin oli tuotu mukana Indonesiasta.

– Roope kysyi minulta viime viikolla, että tulenko hänen aveciksi tänne gaalaan. Äkkiä siellä sitten kävin kaupassa, kaunotar kertoo.

Sieppi oli pukeutunut gaalaa varten syvän tummansiniseen ja kimaltavaan pitkään mekkoon. Asu imarteli naisen ruskettunutta ja urheilullista vartaloa.

Tyyli oli viimeistelty näyttävillä korvakoruilla ja laukulla.

Hiljattain meikkaajaksi valmistunut missikaunotar kertoo toivovansa, että pääsee tänä vuonna hiomaan taitojaan työn merkeissä.

– Nyt ei ole tiedossa mitään suurempia aikaa vieviä projekteja, joten keskityn meikkaus- ja maskeeraushommiin. Tosi-tv-ohjelmiin en enää lähtisi, ne on nyt nähty, mutta voisin harkita lähteväni johonkin ohjelmaan vielä mukaan, formaatista tietysti riippuen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?