Michael Jacksonin Paris-tytär loukkaantui syvästi isäänsä esittävästä näyttelijästä: ”Tekee mieli oksentaa!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin Paris-tytär loukkaantui syvästi isäänsä esittävästä näyttelijästä: ”Tekee mieli oksentaa!”

Paris Jackson (vas.) on loukkaantunut todella syvästi uuden tv-elokuvan roolituksesta, jossa Joseph Fiennes (ylh. oik.) esittää Michael Jacksonia (ylh. kesk.). Kuvassa myös Stockard Channing, joka esittää Elizabeth Tayloria.

Julkaistu: 12.1.2017 17:31

Michael Jacksonin tytär, Paris, on hyvin loukkaantunut siitä, että hänen isäänsä näyttelee valkoihoinen mies.

Popin kuninkaan Michael Jacksonin Paris-tytär on järkyttynyt ja loukkaantunut.

Syynä on se, että uudessa tv-elokuvassa hänen isäänsä esittää valkoihoinen mies Joseph Fiennes.

Kyseessä on kuvitteellinen tv-elokuva, joka on kulkenut nimillä Elizabeth, Michael and Marlon sekä Urban Myths: A Brand New Collection of Comedies. Elokuvassa Michael Jackson, Marlon Brando ja Elizabeth Taylor lähtevät roadtripille New Yorkista Los Angelesiin syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Jacksonin roolissa nähdään Joseph Fiennes, Brandona Brian Cox ja Taylorina Stockard Channing.

Joseph Fiennes esittää Michael Jacksonia uudessa tv-elokuvassa...

..huomaatko sinä yhdennäköisyyttä popin kuninkaaseen?

Elokuvasarjan traileri on tullut julki ja Paris Jackson, 18, kommentoi Twitterissä, että hän on todella loukkaantunut isänsä rooliin valitusta näyttelijästä.

Jos traileri ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen uskomattoman loukkaantunut tästä, ja olen varma että niin on myös moni muukin, ja rehellisesti sanottuna minun tekee mieli oksentaa sen vuoksi, nuori nainen kirjoittaa.

@TheMJCast i'm so incredibly offended by it, as i'm sure plenty of people are as well, and it honestly makes me want to vomit.— Paris-Michael K. J. (@ParisJackson) 11. tammikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minua loukkaa nähdä, että tämä on tehty selvästi tahallaan loukkaavaksi, ei pelkästään isääni vaan myös kummitätiäni Liziä kohtaan, hän jatkoi toisessa twiitissä.

@TheMJCast it angers me to see how obviously intentional it was for them to be this insulting, not just towards my father, but my godmother liz as well— Paris-Michael K. J. (@ParisJackson) 11. tammikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Missä on kunnioitus? He vuodattivat vuosikausia verta, hikeä ja kyyneliä luodakseen niin mahtavan ja merkittävän perinnön. Häpeällistä käytöstä, Parisin kolmas twiitti aiheesta kuuluu.

@TheMJCast where is the respect? they worked through blood sweat and tears for ages to create such profound and remarkable legacies. shameful portrayal— Paris-Michael K. J. (@ParisJackson) 11. tammikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paris Jackson on loukkaantunut todella pahasti uuden tv-elokuvan roolituksesta.

Paris Jackson ei ole ainoa, joka on suivaantunut asiasta. BBC:n mukaan yli 20 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa he aikovat boikotoida elokuvaa.