Toimeentulonsa menettänyt entinen Salkkarit-tähti harkitsee totaalista alanvaihtoa – ”Ehkä tässä olisikin se uusi ovi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toimeentulonsa menettänyt entinen Salkkarit-tähti harkitsee totaalista alanvaihtoa – ”Ehkä tässä olisikin se uusi ovi”

Teatteriprojektin peruuntuminen vei näyttelijä Kirsi Ståhlbergiltä toimeentulon. Nyt hän kertoo blogissaan harkitsevansa kokonaan uutta uraa.

Kirsi Ståhlberg kertoo harkitsevansa uutta alaa.­

12.1.2017 11:41

Ilta-Sanomat uutisoi eilen keskiviikkona aiemmin Salatuissa elämissä näytelleen Kirsi Ståhlbergin tulojen menetyksestä. Ståhlberg kirjoitti blogissaan menettäneensä tulevan kesän ja syksyn toimeentulonsa, kun jo aiemmin sovittu teatteriprojekti peruutettiin kokonaan.

– Työt kesäkuun ja joulukuun väliltä menivät tämän peruutuksen ansiosta, ja olen nyt melko lailla tyhjän päällä. En edes viitsi alkaa miettimään, kuinka paljon tuloja menetin peruutuksen myötä, koska itkuhan siinä tulisi. Tai mietin jo, ja itku tuli, Ståhlberg kirjoitti.

Nyt hän paljastaa blogissaan harkitsevansa alanvaihtoa osittain työprojektin peruuntumisen vuoksi.

– Ja sen tämä teatteriproggiksen peruuntuminen ainakin sai minussa jo aikaan, että aloin oikeasti miettiä omaa tulevaisuuttani ja tulevaa työuraa. Rakastan ehdottomasti näyttelemistä ja laulamista, ja olen niissä mielestäni ihan hyväkin. Silti mielessäni on ollut jo pidemmän aikaa, toisin sanoen lapsen syntymästä lähtien, mahdollisuus katsoa ja kokea myös toisenlaista uramahdollisuutta, Ståhlberg kirjoittaa.

Kirsi Ståhlberg (vas.) poseerasi Salkkari-kulisseissa yhdessä Anneli Rannan kanssa vuonna 2013. Ståhlberg näytteli sarjassa Isabella Holmia.­

Hän kertoo olevansa hyvin sosiaalinen ja viihtyvänsä ihmisten kanssa.

– Olen lukenut ja opiskellut vuorovaikutustaitoja ja kouluttanut ihmisiä sillä saralla, ja niinpä yksi mahdollinen suunta tulevaisuudessa olisikin päästä työskentelemään näiden vuorovaikutusasioiden kanssa enemmänkin.

– Ja nämä asiat kiinnostavat minua näyttelemisen ja laulamisen ohella todella paljon! Ehkä tässä olisikin se uusi ovi, josta kävisin sisään seuraavan kerran. Aika näyttänee, mitä tuleman pitää, hän tuumaa.

Ståhlberg myös vakuuttaa, ettei aio antaa töiden peruuntumisen lannistaa häntä.

– Hengissä ollaan, ja täältä vielä noustaan! Aina ei tiedä mitä se elämä eteen heittelee. Mutta siihen, miten itse suhtaudut asioihin, vaikuttaa lopulta aika paljon lopputulokseen.

– Uskon, että asioilla on oikeasti tarkoitus mennä niin kuin ne menevät. Joskus tarkoitus on vain oppia jotain, vaikka sitten kantapään kautta ja isolla kädellä ja, toisinaan tarkoitus saattaa olla nimenomaan uuden, ja paremman oven avautuminen joskus myöhemmin.

Kuvatekstiä korjattu kello 13.48: Kuvassa Ståhlbergin kanssa poseeraa Anneli Ranta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?