Näyttelijäkaunotar ei itkenytkään maratonseksikohtauksissa Ben Affleckin kanssa – ”Nauroin, itkin naurusta”

Julkaistu:

Elokuvat
Sienna Millerin mukaan uutisointi Live By Night -elokuvan kuvauksista ei vastannut todellisuutta.
Brittinäyttelijä Sienna Miller kiisti mediatiedot siitä, että hän olisi ollut järkyttynyt ja kyynelissä uuden elokuvansa seksikohtausten takia.

Miller ja miespääosaa näyttelevä Ben Affleck tekivät useita seksikohtauksia kameroiden edessä gangsterielokuva Live By Nightin kuvauksissa.

Nainen kertoi keskiviikkona Lontoossa, ettei uutisointi vastannut todellisuutta. Hän oli oikeasti itkenyt kuvauksissa naurusta.

– Ei. Meillä oli päivä aikaa, ja siinä oli montaasi eri skenaarioista. Olen kuitenkin juuri kuullut, että siellä olisi tapahtunut kaikki tämä ja olisin itkenyt. Nauroin, itkin naurusta. En itkenyt, en nyyhkyttänyt ja itkenyt. Se on niin... vastuutonta journalismia, Miller sanoi punaisella matolla.


Myös elokuvan ohjaaja Affleck nauroi pitkiksi venähtäneistä kuvauksista.

– Sienna syytti minua siitä, että yritin seksikohtauksissa saada itseni näyttämään paljon vaikuttavammalta rakastajalta kuin oikeasti olen, mutta tein vain useita ottoja. Kyse ei ollut siitä, että olisin yrittänyt teeskennellä, että tosielämässä pystyisin tekemään useita ottoja, hän totesi.

Affleck kirjoitti, tuotti ja ohjasi kieltolain aikaan sijoittuvan elokuvan, jossa kerrotaan, kuinka sotaveteraani ja poliisipäällikön poika Joe Coughlin ajautuu vähitellen gangstereiden maailmaan.