Takavuosien tv-tähden jyrkkä alamäki: joutui kodittomaksi, menetti hampaansa ja jäi kokaiinikoukkuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Takavuosien tv-tähden jyrkkä alamäki: joutui kodittomaksi, menetti hampaansa ja jäi kokaiinikoukkuun

Danniella Westbrookin viime vuodet ovat olleet hyvin vaikeita päihdeongelmien ja talousvaikeuksien takia.

10.1.2017 18:03

90- ja 2000-luvuilla EastEndersin vakiokaartiin kuuluneen näyttelijä Danniella Westbrookin, 43, elämä on ollut viime vuosina suurta myllerrystä. Westbrookin elämä lähti jyrkkään alamäkeen hänen erottuaan aviomiehestään vuonna 2015.

Jo nuorempana päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut Westbrook jäi puille paljaille erossa ja sortui käyttämään kokaiinia 13 vuoden kuivilla olemisen jälkeen. Pahimmillaan näyttelijä käytti yli 400 euroa kokaiiniin päivittäin.

Säästöjä Westbrookilla ei ollut, sillä kaikki EastEndersissä tienatut varat oli tuhlattu huumeisiin. Helpotusta rahaongelmiin Westbrook sai hetkellisesti pyörähtämällä Julkkis Big Brotherissa.

Danniella Westbrook kuvattuna 2009. Tuolloin hän oli kuivilla ja yksityiselämä oli muutoinkin mallillaan.­

Viime vuonna Westbrookin elämä lähti jälleen jyrkkään syöksykierteeseen, sillä hän erosi uudesta miesystävästään, ja menetti kotinsa ja autonsa. Westbrook haki helpotusta pahaan oloonsa kokaiinista.

– Luulin koko elämäni olevan ohi eron takia. Minä repsahdin. Se masensi minut. Halusin kuolla yliannostukseen, Westbrook kertoi marraskuussa tunteikkaassa tv-haastattelussa.

Danniella Westbrook kuvattuna marraskuussa brittien aamushow’ssa.­

Westbrookin vastoinkäymiset eivät päättyneet siihen. Westbrookin hampaat piti poistaa terveysongelmien takia. Samalla menivät kaikki työmahdollisuudet esiintyä tv-ohjelmissa. Näyttelijä uskoo terveysongelmien juontavan juurensa päihteisiin.

– Kaikki hampaani poistettiin. Olin hyvin hermostunut, tv:ssä laastari naamassaan esiintynyt näyttelijä sanoi ja sai tv-katsojien sympatiat puolelleen.

Westbrook peitteli kasvojaan kuvaajilta Lontoossa. Häneltä poistettiin hampaat terveysongelmien takia ja tähti odottaa hammasimplanttien laittoa.­

–Löysin äidin lattialta ja hän oli saanut yliannostuksen. Muisto siitä on hyvin voimakas. Se muisto vainoaa minua vieläkin. Olen pelännyt äidin kuolevan niin monia kertoja, näyttelijän vanhin lapsi Kai, 20, muisteli lapsuuttaan The Sunin haastattelussa.­

Juuri ennen joulua Westbrook menetti kotinsa vuokrarästien takia ja joutui nukkumaan yönsä ystäviensä sohvalla. Itkuinen tähti kuvattiin kävelemässä Lontoon kaduilla kyyneleet silmissään ja matkalaukkua raahaten. Lisätienestiä näyttelijä yritti saada bingoamalla.

Westbrook on kertonut haastatteluissa yrittäneensä itsemurhaa viime vuonna useita kertoja. Nyt näyttelijän elämässä on tapahtunut käänne parempaan.­

Nyt Westbrookin onni on viimein kääntynyt. The Sun kertoo paparazzien bonganneen näyttelijän kiinteistönvälittäjän paikkeilta ja hymy kasvoillaan.

Smiling Danniella Westbrook pictured leaving estate agents with new keys following difficult few months after bein… https://t.co/KZRFv7el6n— The Sun Showbiz (@TheSunShowbiz) 7. tammikuuta 2017

Katso kuva myös tästä.

Brittilehtien mukaan Westbrook näyttää myös saaneen ensimmäisen työkeikkansa pitkään aikaan, sillä hänen uskotaan palaavan Big Brother -taloon. Westbrook vihjaili BB-vierailusta Instagram-tilillään. Daily Mailin mukaan näyttelijä on tekemässä myös pienen piipahduksen EastEndersiin.

Uusissa kuvissaan Westbrook näyttää hyvinvoivalta ja onnelliselta.

– Viekää minut takaisin BB-taloon. Se oli paras työ ikinä, Westbrook kirjoittaa Instagramissa.

Katso kuva myös tästä.

Westbrookin vanhin lapsi Kai, 20, on kertonut brittilehtien haastatteluissa pelänneensä koko lapsuutensa äitinsä kuolevan yliannostukseen.

– Löysin äidin lattialta ja hän oli saanut yliannostuksen. Muisto siitä on hyvin voimakas. Se muisto vainoaa minua vieläkin. Olen pelännyt äidin kuolevan niin monia kertoja, Kai kertoi The Sunin haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?