Moka vai ei? Laulajatähti Christina Milian jätti rintaliivit kotiin – ihoa hivelevä asu paljasti muodot

Julkaistu:

väläytys
Laulaja Christina Milian saapui punaiselle matolle upeassa ihonmyötäisessä gaalapuvussa.
Amerikkalainen laulaja Christina Milian purjehti Live By Night -elokuvan ensi-iltaan maanantaina vartaloa nuolevassa pronssinhohtoisessa muotiluomuksessa.

Tilaisuudessa otetuista kuvista huomaa selvästi, että Milian ei ollut pukenut puvun alle lainkaan rintaliivejä. Salamavalot paljastivat Milianin rintojen muodot ja nännit. Kansainväliset lehdet kirjoittivat tapahtuman jälkeen, että Milian itse vaikutti olevan autuaan tietämätön ”mokasta”, joka hänelle oli käynyt punaisella matolla.


35-vuotias tähti pukeutuu kuitenkin usein todella rohkeisiin ja vartalon muotoja auliisti paljastaviin asukokonaisuuksiin. Esimerkiksi viime syyskuussa Milian vietti syntymäpäiviään läpinäkyvässä bodyssa, jonka alle hän oli pukenut vain nännit peittävät teipit ja alushousut. Voi siis hyvin spekuloida, sattuiko Milianille samanlainen ”vahinko” jälleen uudestaan.

Daily Mail hehkutti, että Milianin meikki oli erityisen onnistunut – hänen kasvoissaan huomio kohdistui tummanvioleteiksi meikattuihin huuliin ja muuten luonnolliseksi jätettyyn kasvomeikkiin.


Ben Affleckin ja Elle Fanningin tähdittämä Live By Night -elokuva tulee ensi-iltaan tammikuussa. Milian on luonut uraa myös näyttelijänä, mutta kyseisessä elokuvassa häntä ei nähdä. Sen sijaan Milian on näytellyt muun muassa suosituissa tv-sarjoissa Family Guy, Grandfathered ja East Los High. Äskettäin hänet nähtiin Fox-kanavan tv-elokuvassa Rocky Horror Picture Show: Let’s Do the Time Warp Again.

Laulajanuransa Milian aloitti jo 90-luvulla. Milian on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2010.

Milianilla on kuusivuotias tytär Violet R&B-muusikko Terius Youngdell Nashin kanssa. Pariskunta erosi vain vuosi tyttären syntymän jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt