Huikea muutos: Playboy-mallin kasvoilta pestiin tv-ohjelmassa vahva meikkikerros – tyrmistyi lopputuloksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Huikea muutos: Playboy-mallin kasvoilta pestiin tv-ohjelmassa vahva meikkikerros – tyrmistyi lopputuloksesta

Julkaistu: 9.1.2017 22:21

Muodonmuutosohjelmaan osallistunut Chloe Khan järkyttyi uudesta tyylistään.

Playboy-malli, brittiläinen tosi-tv-tähtönen Chloe Khan koki suuren muodonmuutoksen tosi-tv-sarjassa 100% Hotter. Yleensä hyvin avonaisissa ja tiukoissa vaatteissa viihtyvä Khan puettiin ohjelmassa tyylikkääseen jakkupukuun ja hänen kasvoiltaan pyyhittiin vahva pakkelikerros.

Ennen muodonmuutosta Lontoossa oli tehty katugallup, jossa britit antoivat Khanin povipommi-lookille vain kolme pistettä kymmenestä.

Tältä Chloe Khan näyttää normaalissa tyylissään:

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Chloen asuissa huomio kiinnittyy usein hänen kaula-aukkoonsa.

Lukuisissa kauneusleikkauksissa käyneen Khanin hiuslisäkkeet ja irtoripset poistettiin, ja hänelle tehtiin huomattavasti aikaisempaa kevyempi ehostus.

Nihkeästi muutokseen suhtautunut Khan järkyttyi pahanpäiväisesti kun oli aika esitellä muutos tv-katsojille. Khan talutettiin peilin eteen katsomaan lopputulosta, mutta kohukaunotar ei voinut peitellä pettymystään peilikuvansa nähtyään.

– Vihaan sitä, Khan sivalsi.

Tältä Khan näyttää muutoksen jälkeen:

Raunchy reality starlet Chloe Khan is transformed into ‘Carol Vorderman’ in new celebrity makeover show https://t.co/7RLGBEogMI— The Sun Woman (@TheSunWoman) 8. tammikuuta 2017

Katso kuva myös tästä.

Katso video myös täältä.

Britit antoivat uudessa kyselyssä muodonmuutoksen kokeneelle Khanille uudesta tyylistä yhdeksän pistettä kymmenestä, mutta neitoa itseään lopputulos ei miellyttänyt.

Hetken mietittyään Khan totesi pitävänsä asusta, mutta uusi kampaus ja hänen makuunsa liian meikittömät kasvot saivat povipommin nyrpistelemään naamaansa.

– Vihaan sitä. Olen pahoillani, mutta vihaan lopputulosta. Se on todella, todella huono. Mikään ei ole itsessään huono, mutta minun päälläni kokonaisuus näyttää todella rumalta. Haluan leikata pääni irti, Khan tylytti.

– Näytän ihan nelikymppiseltä.

Täysin pieleen Khanin muodonmuutos ei ole ilmeisesti mennyt, sillä jakkupuku on nähty hänen yllään ohjelman kuvausten jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?