Ex-huippumalli Saimi Hoyerin syvä suru – muistelee Teri Niittiä kauniilla sanoilla: ”Oli sellaisia puolia, mitä hänestä ei tiedetä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-huippumalli Saimi Hoyerin syvä suru – muistelee Teri Niittiä kauniilla sanoilla: ”Oli sellaisia puolia, mitä hänestä ei tiedetä”

Tv-persoona ja entinen huippumalli Saimi Hoyer muistelee ystäväänsä Teri Niittiä koskettavilla sanoilla.

Saimi Hoyer tunsi Teri Niitin läheisesti.­

9.1.2017 13:32

Saimi Hoyerin äänessä kuulee syvää järkytystä, kun hän puhuu ystävästään Teri Niitistä. Maanantaina vahvistui tieto, että stylisti Teri Niitti on kuollut sairauskohtauksen seurauksena 43-vuotiaana.

Saimi Hoyer tunsi Teri Niitin vuosien takaa. Teri Niitti korvasi Saimi Hoyerin Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina vuonna 2012. Muotialalla työskennellyt kaksikko oli läheisissä väleissä myös työn ulkopuolella.

– Olen todella surullinen, haluan vain toivottaa voimia omaisille. Täältä lähti todella hieno ihminen pois. Oman tiensä kulkija, ihminen, joka loi lämpöä ympärilleen. Ihminen, joka todella teki paljon hyvää.

Hoyer pyörittää hotellia Punkaharjulla. Etäisyyden vuoksi hän ei ehtinyt nähdä ystäväänsä lähiaikoina ennen tämän kuolemaa.

– Teri yritti tulla kesällä Punkaharjulle, mutta se peruuntui viime kesänä. Olemme tehneet pitkään töitä yhdessä. Hän oli tärkeä ihminen, Hoyer sanoo.

– Hänestä muistaa lämmön, välittämisen ja välillä oli sellaisia puolia, joita ei julkisesti tiedetä hänestä. Hänellä oli erittäin suuri sydän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?