Teri Niitti antoi syksyllä riipaisevan haastattelun Suomipopille – kertasi raskasta vuottaan: ”Mulle riittää, että olen pyytänyt anteeksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Teri Niitti antoi syksyllä riipaisevan haastattelun Suomipopille – kertasi raskasta vuottaan: ”Mulle riittää, että olen pyytänyt anteeksi”

Maanantaina menehtynyt stylisti Teri Niitti antoi lokakuussa Radio Suomipopille koskettavan haastattelun raskaasta viime vuodestaan.

9.1.2017 13:12

Teri Niitti avautui Suomipopin Jenni Alexandrovalle ja Sami Kuroselle viime vuoden alussa tapahtuneesta some-kohusta, joka ajoi hänet masennukseen.

Kohu alkoi hieman yli vuosi sitten vuodenvaihteessa Teri Niitin lentokoneessa tehdystä some-päivityksestä, joka synnytti arvostelumyrskyn stylistia kohtaan.

Kohun jälkeen Niitti sulki kaikki sosiaalisen median kanavansa, otti yhteyttä terapeuttiin palautevyöryn takia ja pahimmissa asia meni poliisin käsittelyyn.

– Noudatin ammattilaisten ohjeita, enkä lukenut niitä some-viesteistä. Mulle annettiin ohjeet, että pyydä anteeksi ja mulla oli syytäkin pyytää anteeksi. Sen jälkeen suljin kaikki some-kanavat hiljaisiksi perhettä ja läheisiä suojellakseni, Teri Niitti kertoi Radio Suomipopilla.

Niitti myönsi tehneensä virheen ja pyyysi asiaa anteeksi.

– Mutta mä en pysty saamaan kaikilta anteeksi. On ihmisiä, jotka eivät pyydettäessä anna anteeksi.

– Mulle riittää, että olen pyytänyt anteeksi ja ottanut sen asian vakavasti.

Niitti kertoi haastattelussa, että viime vuosi oli hänelle muutenkin raskas parisuhteen loppumisen ja perheen sisäisten ongelmien takia.

Syksyllä Niitti piti näytöksen I Love Me -messuilla Helsingissä, ja näytöksen teema oli pimeydestä valoon. Niitti vittasi teemalla omaan vuoteensa.

– Kerroin, että on ollut kauhea vuosi. On mennyt parisuhde, äiti ei enää tunnista ja sitten vielä nämä some-raivot ja kaikki.

– Vuosi alkoi myrskyllä ja ukkosella, hyvin synkeissä tunnelmissa ja siinä oli sellainen vesilava ja siellä tällaiset ritarihahmoiset naiset kävelivät vedessä. Vähitellen tuli se veden puhdistava elementti. Aluksi on myrsky, sitten ollaan veden pinnan alla, sitten lennetään ja liidetään tyynen veden päällä ja yhtäkkiä ollaankin jo pilvissä, Niitti kuvaili näytöstä ja sen metaforia omaan elämäänsä liittyen.

Juontaja Alexandrova kysyi Niitiltä haastattelussa, missä kohti matkaa Niitti itse on.

– Tämä on se kaari. Mä olen nyt valmis. Mä olen tavallaan jo siellä pilvellä ja oma itseni.

Teri Niitti menehtyi maanantaina sairaalassa. Hän oli kuollessaan 43-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?