Sylvester Stallonen teinityttäret häikäisevän upeina Golden Globe -gaalan punaisella matolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Sylvester Stallonen teinityttäret häikäisevän upeina Golden Globe -gaalan punaisella matolla

Scarlet Stallone, Sistine Stallone ja Sophia Stallone viihtyivät kameroiden edessä Beverly Hillsissä.

9.1.2017 2:29

Salamavalot välkkyivät, kun 70-vuotiaan Hollywood-tähden Sylvester Stallonen tyttäret saapuivat sunnuntaina Golden Globe -gaalan punaiselle matolle.

Scarlet Stallone, 14, Sistine Stallone, 17, ja Sophia Stallone, 19, ovat näyttävästi esillä Beverly Hillsissä järjestettävässä tapahtumassa, jossa jaetaan palkintoja elokuvien ja televisiosarjojen tekijöille.

Siskokset valittiin Miss Golden Globeksi, mikä tarkoittaa sitä, että he jakavat tapahtumassa palkintoja ja ohjaavat voittajia lavalta takahuoneen puolelle.

Miss Golden Globe -titteli jaetaan vuosittain arvostettujen elokuvatähtien, käsikirjoittajien tai ohjaajien lapsille. Viime vuonna tittelin sai Jamie Foxxin Corinne-tytär.

Kolme tuntia kestävän gaalan juontaa tällä kertaa koomikko Jimmy Fallon.

Sistine Stallone, Scarlet Stallone ja Sophia Stallone punaisella matolla.­

Stallonen tyttäret kertovat aiemmin The Hollywood Reporterille toivovansa, että näkyvyys gaalassa avaavan heille ovia Hollywoodissa.

Sophia Stallone opiskelee People-lehden tietojen mukaan tällä hetkellä University of Southern Californiassa. Sisaruksista vanhin on kärsinyt lapsesta asti sydänvaivoista ja hänelle on tehty ensimmäinen sydänleikkaus vain kahden kuukauden ikäisenä. Sydänongelmien takia Sophia elää terveellisesti ja on varovainen urheillessaan.

Stallonen ja Jennifer Flavinin, 48, keskimmäinen Sistine-tytär suunnittelee luovansa uraa mallina äitinsä tapaan. Hänellä on sopimus mallitoimisto IMG:n kanssa ja hän on poseerannut muun muassa Teen Vogue ja Harper’s Bazaar -lehdille.

Sisaruksista nuorin, Scarlet, on ollut julkisuudessa huomattavasti isosiskojaan vähemmän. People-lehden mukaan Scarlet harrastaa yleisurheilua ja on osallistunut esimerkiksi juoksukilpailuihin.

Siskokset viihtyivät pitkään kameroiden edessä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?