Putous-tähti Jenni Kokander lähes tunnistamattomana arkityylissä – aviomies Jukan reaktio kerää kiitosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Putous-tähti Jenni Kokander lähes tunnistamattomana arkityylissä – aviomies Jukan reaktio kerää kiitosta

Ensi kaudella Putouksessa näyttelevä Jenni Kokander julkaisi Instagramissa totuudenmukaisen kuvasarjan arkityylistään.

Jenni Kokander näyttelee mukana tulevalla Putous-kaudella.­

8.1.2017 9:46

Näyttelijä Jenni Kokander, 36, julkaisi kuvapalvelu Instagramissa faniensa iloksi kolmen kuvan kokoelman, jossa vertailee arkisia tyylejään työtyyliinsä.

Ensimmäisessä kuvassa meikittömällä Kokanderilla on päässään AC/DC-pipo ja kuva vaikuttaisi olevan otettu kesken arkisen ulkoilun. Toisessa kuvassa tähdellä on papiljotit päässä ja hän valmistautuu töihin. Kolmannessa kuvassa silmälasipäinen Kokander hymyilee kameralle kaunis meikki kasvoillaan ja hiukset laitettuina.

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

– "Mä olen noiden kaikkien kanssa naimisissa" mieheni tosi nähtyään tämän kuvasarjan, kirjoittaa Kokander kuvatekstissä.

Kuva on kirvoittanut runsaasti tykkäyksiä. Kommenteissa näyttelijän ystävät ja seuraajat ylistävät tämän aviomiehen reaktiota.

– Ihana mies, käyttäjät kommentoivat.

Jenni Kokander nähdään mukana 21. tammikuuta alkavalla uudistetulla Putous-kaudella. Uutta kautta juontaa Roope Salminen. Mukana nähdään myös näyttelijät Minka Kuustonen, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Kaisa Hela, Pilvi Hämäläinen ja Ernest Lawson.

– Tästä kaudesta tulee todella erilainen kahteen aiempaan kauteen verrattuna, Jenni Kokander sanoi IS:lle marraskuussa.

Kokander on ollut Putouksessa mukana myös Putouksen kuudennella, seitsemännellä ja kahdeksannella tuotantokaudella.

– Sketsihahmo syttyy elämään vasta yleisön kanssa ja siinä vuorovaikutuksessa näkee, mitkä jutut saa yleisön syttymään tai sammumaan. Osa pohdituista asioista saattaa jäädä Putous-suorien myötä siis hyödyntämättä, näyttelijä sanoi myös.

Kokanderilla ja tämän puolisolla Jukalla on yhdessä kaksi lasta ja he viettävät arkisin rauhallista lapsiperhearkea. Hän on kertonut rentoutuvansa kiireisen työarjen keskellä muun muassa kutomisen ja vesijuoksun avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?