Vauvan itku oli liikaa lentomatkustajille: bloggaaja poistettiin ensimmäisestä luokasta – ”Sinä ja lapsesi ette ole maailman napa”

Yhdysvaltalainen muotibloggaaja Arielle Noa Charnas avautuu Instagram-tilillään lentomatkallaan sattuneesta ikävästä tilanteesta.

Arielle Noa Charnas kertoo Instagram-tilillään ikävästä yllätyksestä Ruby-tyttärensä ensimmäisellä lentomatkalla.

7.1.2017 20:14

Yhdysvaltalainen muotibloggaaja ja tuore äiti Arielle Noa Charnas joutui ikävään välikohtaukseen matkustettuaan ensimmäistä kertaa lentokoneessa yhdeksän kuukauden ikäisen Ruby-tyttärensä kanssa.

New Yorkista Los Angelesiin lentänyt Charnas ja tämän aviomies Brandon varasivat itselleen liput Delta Air Linesin operoiman lennon ykkösluokasta varmistaakseen mukavuuden ja riittävän tilan kuuden tunnin lennon aikana.

Charnas kertoo Instagram-tilillään halunneensa varmistaa, että matka sujuisi hyvin ensimmäistä kertaa lentävän pienokaisen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charnasin perhe koki kuitenkin pian ikävän yllätyksen, kun lentämisestä suivaantunut Ruby ei suostunut nukkumaan vaan kiukutteli ja huusi lentokoneen ykkösluokassa.

Muut matkustajat pyörittelivät päitään Charnasin mukaan ja pian lentokoneen henkilökunnan jäsen lähestyi perhettä.

– Hän pyysi minua ja lastani siirtymään koneen takaosaan (ihan kuin takana olevat ihmiset eivät välittäisi), Charnas kertoo pöytistyneenä Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charnas sai kuulla, että hän ja hänen lapsensa järkyttivät lentoemännän mukaan muita ykkösluokan matkustajia. Hän itse koki saamansa kohtelun pöyristyttäväksi ja purskahti itkuun tilanteessa.

– En tiedä mikä on oikein ja mikä väärin lapsen kanssa matkustamisessa, mutta kerrottuani asiasta muutamille ihmisille, ovat he olleet shokissa, Charnas toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charnas kysyi mielipidettä lapsen kanssa ensimmäisessä luokassa matkustamiseen hänen reilulta 950 000 Instagram-seuraajaltaan.

Muotibloggaajan julkaisema kuva on kerännyt yli 2000 kommenttia ja hänen esiin nostamansa aihe jakaa kommentoijat vahvasti kahtia. Kommentteihin on syntynyt melkoinen kiista siitä, voiko lapsen kanssa matkustaa ensimmäisessä luokassa vai ei.

Osa kommentoijista on sitä mieltä, että vauvan paikka ei missään nimessä ole ensimmäisessä luokassa, sillä siellä matkustavat nimenomaan kaipaavat rauhaa ja maksavat siitä kalliin hinnan.

– Kuka tuo vauvan ykkösluokkaan? Se on sama, kun veisit vauvan kylpylään! Pysy kotona, kuuluu yksi kommenteista.

– Ihmiset maksavat ensimmäisen luokan mukavuudesta. Vauvan huuto ei kuulu ykkösluokan olosuhteisiin, ja huonontaa niitä. On oma vikasi, että veit itkevän lapsen ykkösluokkaan, toteaa toinen kommentoija.

– Toivon, että sinusta tulee huomaavaisempi ihminen. Sinä ja lapsesi ette ole maailman napa, näpäyttää eräs nainen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa kommentoijista kokee Charnasin saaman kohtelun törkeäksi ja ihmettelee, miten pienen vauvan itkua ei voida ymmärtää.

– Olen itsekin lentänyt vauvani kanssa ensimmäisessä luokassa. On todella törkeää muilta matkustajilta pahoittaa mielensä viattoman vauvan itkusta, yksi Charnasia puolustava kommentoi.

– Vauvan kanssa lentäminen on hankalaa myös vanhemmille, joten on oikeutettua, että halutessaan voi matkustaa ensimmäisessä luokassa. Vauvan itkuun ei ikävä kyllä aina voi itse vaikuttaa, vaikka tekisi mitä, toteaa toinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charnas toivoi kirjoituksensa lopuksi saavansa paluumatkalla parempaa kohtelua ja rahoilleen vastinetta.

Daily Mailin mukaan Delta Air Lines ei ole kommentoinut tapahtumaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?