Ryöstetty Kim Kardashian puhuu ensimmäistä kertaa kauhunhetkistään – mitä luksusasunnossa todella tapahtui? ”He aikovat ampua minut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ryöstetty Kim Kardashian puhuu ensimmäistä kertaa kauhunhetkistään – mitä luksusasunnossa todella tapahtui? ”He aikovat ampua minut”

Itkuinen Kim Kardashian kertoo pelänneensä kuolevansa pariisilaisessa luksusasunnossa tapahtuneessa ryöstössä.

6.1.2017 23:05

Tosi-tv-kaunotar Kim Kardashian joutui ryöstetyksi Pariisissa kolme kuukautta sitten. Tapahtumasta syvästi järkyttynyt Kim palasi sosiaaliseen mediaan vasta aiemmin tällä viikolla.

Nyt kurvikuningatar puhuu ensimmäistä kertaa ryöstöstä ja mitä pariisilaisessa luksusasunnossa todella tapahtui.

Kim avautuu koettelemuksistaan Kardashianit-tosi-tv-sarjansa tulevassa jaksossa. Ohjelmasta julkaistulla ennakkovideolla Kim kertaa lokakuun 3.päivä tapahtuneen ryöstön tapahtumia.

– He aikovat ampua minua selkään. En pääse pakoon, vuolaasti itkevä Kim kertoo pelänneensä.

Kim Kardashian Tearfully Recounts Paris Robbery: 'They're Going to Shoot Me In the Back' https://t.co/DW9Vh00b6W— Kardashian News (@KardashianNewsb) 6. tammikuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Katso ennakkovideo jaksosta täältä.

Viisi poliisiksi pukeutunutta asemiestä tunkeutui pariisilaiseen luksusasuntoon, jonne Kim Kardashian oli majoittunut. Asemiehet laittoivat vartijan käsirautoihin ja etenivät kohti Kardashianin makuuhuonetta.

Kim makoili asunnon sängyllä ainoastaan kylpytakkiin kietoutuneena, kun hän kuuli kovaäänisiä askelia asunnon sisällä. Kim tiesi jonkin olevan hullusti, ja pyörähti alas sängyltään yrittäen soittaa henkivartijalleen.

Kimin henkivartija tuolloin oli Pascal Duvier, jota amerikkalaismedia on kutsunut ”maailman suurimmaksi henkivartijaksi”.

  • Alla olevalla videolla kerrataan Duvierin työskentelyä Kimille ja Kanye Westille. Duvier oli ryöstön sattuessa pariisilaisessa yökerhossa valvomassa Kimin siskoja:

Ennen kuin hän ehti soittaa henkivartijalleen, oli yksi miehistä riistänyt puhelimen hänen käsistään. Kimin kädet sidottiin yhteen käsiraudoilla ja ilmastointiteipillä, myös hänen nilkkansa sidottiin yhteen.

Sitomisen jälkeen miehet kantoivat Kimin kylpyammeeseen, jolloin tosi-tv-tähti alkoi kirkua ja rukoili asemiehiä säästämään henkensä, koska hänellä on kaksi pientä lasta. Kim myös kertoi miehille, että hänellä on rahaa ja miehet voivat ottaa mukaansa mitä tahansa tahtovat.

Ohjelmasta julkaistulla klipillä perhe lohduttaa itkevää Kimiä. Perhe kertoo ohjelmassa, että ryöstö on muuttanut heidän arvomaailmaansa.

– Olemme niin läheinen perhe. Tunnemme toistemme tuskan, Kim kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?