Dopingista narahtanut tennistähti poseerasi niukoissa bikineissä – viettää nykyään hurvittelun täyteistä elämää - Viihde - Ilta-Sanomat

Dopingista narahtanut tennistähti poseerasi niukoissa bikineissä – viettää nykyään hurvittelun täyteistä elämää

Venäläinen Maria Sharapova bongattiin jälleen nautiskelemasta rantalomasta upeassa bikinikunnossa.

5.1.2017 19:57

Venäläinen tennistähti Maria Sharapova, 29, on viettänyt uuttavuotta Havaijilla ystäviensä kanssa rennoissa tunnelmissa. Lomakuvissa Sharapova kulkee aallokossa mustissa pienissä bikineissä hiukset hulmuten. Sharapovalla on miltei kaikissa kuvissa puhelin kaverinaan.

Sharapovan vuosi 2016 oli skandaalin täyteinen. Vuoden alussa Sharapova jäi kiinni sydänlääke meldoniumin käytöstä Australian avoimessa tennisturnauksessa.

Sharapova on tenniskentän lisäksi totuttu näkemään rennoissa rantatunnelmissa. Keväällä vain muutama viikko kärystä, Sharapova lomaili niin ikään rennoissa tunnelmissa pienissä bikineissä.

Tennispelaaja tuomittiin alunperin kahden vuoden kilpailukieltoon, mutta lokakuussa kilpailukieltoa lyhennettiin tuntuvasti. Kansainvälinen vetoomustuomioistuin CASin päätös tarkoittaa sitä, että Sharapovan kesäkuussa saama kahden vuoden kilpailukielto lyhenee 15 kuukauteen.

Sharapovalla on ollut tennisuransa aikana useita tunnettuja brändejä sponsoreinaan. Kuitenkin kevään 2016 dopingkäryn jälkeen muun muassa urheilumerkki Nike ilmoitti katkaisevansa tennistähden sponsorisopimuksen. Osa sponsoreista on silti pysynyt Sharapovan rinnalla dopingjupakasta huolimatta.

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on jo vuosien ajan listannut maailman parhaiten tienaavia urheilijoita. Sharapova on ollut tienestilistalla kestomenestyjä.

Tennistähti oli peräti 11 vuoden ajan naisurheilijoiden listaykkönen. Forbes julkaisi tuoreen listauksensa hiljattain ja nyt Sharapova on menettänyt kärkipaikan Serena Williamsille. Yhdysvaltalainen oli tienannut kesällä 2016 julkaistun listauksen mukaan viimeisten 12 kuukauden aikana noin reilut 25 miljoonaa euroa.

Sharapova ei päässyt dopingskandaalin vuoksi osallistumaan kesän 2016 Rion olympialaisiin. Vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa Sharapova voitti kaksinpelissä hopeaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?