Amerikan julkkis-Diilissä kuohahti – viiniä lipitellyt Vince Neil suututti Boy Georgen: ”Minun ei tarvitse olla samassa huoneessa alkoholia juovan tyypin kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Amerikan julkkis-Diilissä kuohahti – viiniä lipitellyt Vince Neil suututti Boy Georgen: ”Minun ei tarvitse olla samassa huoneessa alkoholia juovan tyypin kanssa”

Varoitus: tämä juttu sisältää spoilereita!

Vince Neilin juopottelu sai Boy Georgen suuttumaan.­

5.1.2017 12:57

Entinen Mötley Crüe -laulaja Vince Neil ei arvostanut Boy Georgen kommentteja, kun Culture Clubin solisti ryhtyi kritisoimaan Neiliä juopottelusta kesken nauhoitusten.

Neil ja George kisaavat julkkis-Diilissä samassa joukkueessa, ja he olivat studiossa äänittämässä pientä sävelmää joukkueensa videoon, kun tunteet kuohahtivat.

Neil nimittäin ilmestyi studioon viinipullon kanssa.

– Olin heti valppaana. Olen toipuva alkoholisti, Boy George kertoi Ultimate Classic Rockin mukaan.

– Minun ei tarvitse olla samassa huoneessa alkoholia juovan tyypin kanssa. Se ei ei ole minulle hyväksi. En pidä siitä.

Boy George ei juo enää.­

Neil ei kuitenkaan suostunut myönnytyksiin.

– Haluan ottaa pari lasia viiniä kun työskentelen. Se auttaa rentoutumaan. Jos makaisin lattialla vodkapullon kanssa, se olisi ongelma.

Kaksikko otti yhteen myöhemminkin jakson kuvauksissa. George valitti, että heidän joukkueensa tekemä video tarvitsee ehdottomasti lisäeditointia.

– Tämä ei ole tanssivideo. Emme ole missään 1960-luvun Englannissa, Neil ampui vastapalloon.

Jakson finaalissa George otti juopotteluasian esiin uudestaan Diilin pomon Arnold Schwarzeneggerin edessä.

– Tiedätkö, drinkki keskellä päivää on vähän liikaa. En halua olla missään tekemisissä sellaisen homman kanssa, George sanoi.

Vince Neil kertoo nappailevansa viiniä ollakseen luova.­

Neil puolustautui pitkällä puheenvuorolla:

– Olen täysin eri mieltä. Lasi viiniä työpäivän keskellä on minun tapani työskennellä. Lasillinen tekee minusta entistä luovemman. Vain pari lasia viiniä. Et voi vaatia kaikkia pysymään selvänä, jos itse teet niin. Jos et halua juoda, älä juo. Minä olen kuitenkin hieman yli 21-vuotias. Ja hei, minun panokseni tämän videon biisiin oli… no, se biisi.

Kaikesta kiistelystä huolimatta Georgen ja Neilin joukkue voitti haasteen.

Diililäiset: Arnold Schwarzenegger, Brooke Burke-Charvet, Carrie Keagan, Jon Lovitz, Boy George, Ricky Williams, Laila Ali, Nicole ”Snooki” Polizzi, Matt Iseman, Porsha Williams, Kyle Richards, Carnie Wilson, Vince Neil, Lisa Leslie, Chael Sonnen ja Carson Kressley.­

Schwarzenegger kehotti voittajajoukkuetta juhlimaan menestystään samppanjalla.

Tosin pienen taidepaussin jälkeen Terminaattori lisäsi:

– Kehotus ei koske sinua, Neil.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?