Tässä ovat Teemun uudet Supertähdet – Matti Nykänen: ”Teemu erikseen soitti mulle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Teemun uudet Supertähdet – Matti Nykänen: ”Teemu erikseen soitti mulle”

Kiekkolegenda Teemu Selänteen isännöimän Supertähdet-ohjelman osallistujat ovat selvillä.

4.1.2017 18:00

Teemu Selänteen isännöimä Supertähdet-viihdeohjelma palaa ruutuihin jälleen huhtikuun lopussa. Ohjelmaan osallistuvat urheilutähdet viettävät viikon yhdessä Las Vegasin maisemissa. Porukan kiinnostavimpana nimenä voidaan pitää mäkikotka Matti Nykästä.

– Olen erittäin otettu tästä kutsusta, josta myös Teemu erikseen soitti mulle. On mahtavaa päästä tutustumaan Teemuun ja muihin suomalaisiin urheilutähtiin, Nykänen kertoo Ilta-Sanomille.

Selänteen kiekkoura saa Nykäsen äitymään vuolaisiin kehuihin.

– Teemu on mun mielestä maailman kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija. En voi käsittää, että miten ihmeessä hän pystyi vielä yli nelikymppisenäkin pelaamaan huipulla. Jääkiekko on kuitenkin tosi kilpailtu laji, ja se vaatii pelaajilta erittäin paljon. Teemun täytyy olla tosi kova luonne, Nykänen ruotii.

Nykäsen lisäksi Nelosen suosikkiohjelmassa nähdään jalkapallolegenda Sami Hyypiä, nyrkkeilijä Eva Wahlström, golfammattilainen Minea Blomqvist-Kakko, pesäpalloilija Toni Kohonen ja lumilautailija Peetu Piiroinen. Jokainen vieras saa suunnitella yhteistä tekemistä koko porukalle yhdeksi päiväksi. Luvassa on muun muassa salsaa ja motocrossia, mutta myös avoimia juttelutuokioita.

Matti Nykänen, 53, on Suomen menestynein mäkihyppääjä. Hän voitti urallaan peräti viisi olympiamitalia, 14 MM-mitalia ja 22 SM-mitalia. Hän on myös voittanut mäkihypyn maailmancupin neljä kertaa. Veteraanien MM-kisoissa Nykänen on saanut kolme mitalia. Nykänen on naimisissa Pia Talonpojan kanssa ja heillä on Tico-koira.

 

Minea Blomqvist-Kakko, 31, on menestynein suomalainen naisgolfaaja. Hän on pelannut ammattilaistasolla golfia vuodesta 2003. Blomqvist-Kakon läpimurtovuotena pidetään vuotta 2008. Blomqvist-Kakko on naimisissa golffari Roope Kakon kanssa. Heillä on vuonna 2010 syntynyt poika.

Sami Hyypiä, 43, on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisjalkapalloilijoista. Hän edusti urallaan muun muassa kymmenen vuoden ajan Liverpoolia, jonka paidassa hän voitti Mestarien liigan vuonna 2005. Peliuransa jälkeen Hyypiä on työskennellyt jalkapallovalmentajana Saksassa, Englannissa ja Sveitsissä. Hänellä ja Susanna-vaimolla on kaksi poikaa. Perheeseen kuuluu myös hevosia ja koira.

Toni Kohonen, 40, on Suomen menestyneimpiä pesäpalloilijoita. Lukkarina pelaava Kohonen edustaa Sotkamon Jymyä. Alun perin hän on Kiteen Pallon kasvatti. Kohonen on voittanut urallaan kymmenen pesäpallon Suomen mestaruutta, viisi SM-hopeaa ja yhden SM-pronssin. Kohosella ja Nina-vaimolla on kaksi lasta. Perheeseen kuuluu myös Otso-koira.

Peetu Piiroinen, 28, voitti hopeaa lumikourussa Vancouverin olympialaisissa vuonna 2010. Lumilautailijan lajeja ovat half pipe, slopestyle ja big air. Piiroinen on voittanut TTR World Snowboarding Tour -ammattilaiskiertueen kokonaiskilpailun vuosina 2009, 2010 ja 2011. Perhettä mies ei ole vielä ehtinyt perustaa.

Eva Wahlström, 36, on ammattinyrkkeilyn hallitseva maailmanmestari. Amatööriurallaan hän voitti kymmenen SM-kultaa ja neljä Pohjoismaiden mestaruutta. EM-hopeaa nyrkkeilijä voitti vuosina 2004 ja 2005. Nyrkkeilijä siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2010. Wahlström on naimisissa ammattinyrkkeilijä Niklas Räsäsen kanssa. Uusperheeseen kuuluvat Wahlströmin poika ja Räsäsen poika.

  • Katso alla olevalta videolta, millä mielin Wahlström lähtee Vegasiin.

Supertähdet-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella viime keväänä olivat mukana taitoluistelija Kiira Korpi, tennispelaaja Jarkko Nieminen, alppihiihtäjä Kalle Palander, ralliautoilija Marcus Grönholm ja formulakuski Mika Häkkinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?