Vaalea Dynastia-kaunotar ajautui karmaisevaan elämäntilanteeseen – tähteä ei ole enää tunnistaa entisekseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Vaalea Dynastia-kaunotar ajautui karmaisevaan elämäntilanteeseen – tähteä ei ole enää tunnistaa entisekseen

80-luvun ja 90-luvun suosikkisarjoista tuttu näyttelijä Heather Locklear saatettiin yhdysvaltalaislehden mukaan viidettä kertaa kuntoutukseen.

Heather Locklear myönsi joutuneensa jälleen katkaisuhoitoon.­

4.1.2017 9:56

Dynastiasta ja Melrose Place -sarjoista tuttu näyttelijäkaunotar Heather Locklear saatettiin uudenvuoden jälkeen viidettä kertaa kuntoutukseen, kertoo esimerkiksi yhdysvaltalainen Radar Online.

55-vuotias näyttelijä on kärsinyt jo vuosia päihderiippuvaisuudesta. Hänet vietiin katkaisuun ensimmäisen kerran vuonna 2008. Tuolloin hän käytti sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia. Locklear jäi samana vuonna kiinni myös auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena.

Locklear kuvattuna lentokentällä vuosi sitten syksyllä.­

Kun tähti saatettiin uudenvuoden jälkeen Malibussa sijaitsevalle kuntoutusklinikalle, hän oli paikalla olleiden mukaan silmin nähden huonossa kunnossa.

– Hän itki ja kirkui, kun häntä talutettiin, paikalla ollut kertoi Radar Onlinelle.

Heather Locklear yritti piiloutua kuvaajilta Los Angelesin lentokentällä.­

Huhumylly entisen tv-tähden todella huonosta kunnosta levisi välittömästi amerikkalaislehtien etusivuille. Locklear antoi keskiviikkona People-lehdelle lausunnon, jossa myönsi, että on todellakin joutunut jälleen katkaisuun.

– Tunnen oloni loistavaksi ja otan askeleita parantaakseni elämänlaatuani. Tällä hetkellä teen töitä sen eteen, että saisin päätökseen jotkin selvittämättömät asiat, jotta voisin aloittaa vuoden 2017 täydellä höyryllä, Locklear kierteli kommentissaan.

Tämän näköisenä Heather Locklear muistetaan Dynastia-sarjasta. Kuva vuodelta 1985.­

Peoplen mukaan Locklear joutui sairaalaan vuonna 2012 sen jälkeen, kun hänen kotoaan soitettiin hätänumeroon.

Locklear oli Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kanssa naimisissa vuosina 1994–2007. Laskukierre syveni pian eron jälkeen. Entisellä parilla on keskenään yhdessä 19-vuotias tytär Ava, joka työskentelee nykyään mallina ja näyttelijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?