Pirjo Nuotio Eevalle: Seurustelee 9 vuotta nuoremman miehen kanssa – eläkkeelle jääminen ei muuta parin asumisratkaisua - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirjo Nuotio Eevalle: Seurustelee 9 vuotta nuoremman miehen kanssa – eläkkeelle jääminen ei muuta parin asumisratkaisua

Hiljattain eläköitynyt uutisankkuri Pirjo Nuotio kertoi Eeva-lehden haastattelussa avoimesti suhteestaan yhdeksän vuotta nuoremman kumppaninsa kanssa.

Pirjo Nuotio kertoi Eeva-lehdelle hänen ja kumppaninsa asumisratkaisusta.­

4.1.2017 8:22

Joulukuussa viimeiset tv-uutisensa lukenut uutisankkuri Pirjo Nuotio, 64, kertoo tammikuun alussa ilmestyneessä Eeva-lehdessä avoimesti rakkauselämästään pitkäaikaisen kumppaninsa Reijo Markun kanssa.

Haastattelussa Nuotio kertoo nelikymppisenä tulleesta avioerosta, jonka jälkeen hän jäi kahden lapsen kanssa yksin. Nykyään Nuotiolla on jo kaksi lapsenlastakin.

Nuotion miesystävä on tätä yhdeksän vuotta nuorempi. Vaikka pariskunta on seurustellut jo 12 vuotta, he asuvat edelleen eri osoitteissa. Syynä tähän ovat erilaiset vuorokausirytmit.

Reijo Markku ja Pirjo Nuotio poseerasivat yhdessä Kultainen vasikka -näytelmän ensi-illassa keväällä 2010.­

Nuotion mukaan erilainen elämänrytmi on johtunut pitkälti hänen iltoihin painottuvasta uutistyöstään. Eläkkeelle jäänti ei silti luultavasti muuta totuttuja tapoja.

– En usko, että eläkkeelle jäänti muuttaa asumismuotoamme, sillä saan nukkua vastaisuudessa entistä pidempään, vaikka kello yhteentoista. Nukun parhaiten aamulla, Nuotio kommentoi Eevassa.

Ikäero ei Nuotiota enää mietitytä lainkaan.

– Alussa se vähän pohditutti, mutten mieti sitä enää. Me molemmathan vanhenemme koko ajan.

Pirjo Nuotio luki joulupäivänä viimeiset televisiouutisensa.­

Pirjo Nuotio aloitti televisiouransa ollessaan vasta 21-vuotias. MTV:n palveluksessa hän työskenteli 42 vuotta. Nuotio valitsi lähtöpäiväkseen joulupäivän, koska halusi eläköityä vähin äänin.

– Pitää harrastaa entistä enemmän. Olen kovasti kulttuurinharrastaja: luen paljon, käyn konserteissa, oopperassa ja teatterissa. Sitä pystyy nyt lisäämään. Minulla on myös aika paljon iäkkäämpiä perheenjäseniä ja lapsenlapsia, jos niille vähän lisää aikaa, Nuotio kertoi IS:lle eläkesuunnitelmistaan joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?