Kim Kardashian palasi Instagramiin kuukausien tauon jälkeen täysin erilaisella kuvalla – onko nakuilu historiaa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian palasi Instagramiin kuukausien tauon jälkeen täysin erilaisella kuvalla – onko nakuilu historiaa?

Kim Kardashian päätti kuukausia kestäneen somehiljaisuutensa herttaiseen perhepotrettiin.

3.1.2017 22:59

Pariisissa aseella uhaten lokakuun alussa ryöstetty Kim Kardashian on pysytellyt visusti poissa sosiaalisesta mediasta tapahtuneen jälkeen. Tosi-tv-tähdeltä ryöstettiin miljoonien arvoiset korut. Amerikkalaismedia kertoi tuolloin, että Kim valikoitui luultavasti ryöstäjien uhriksi somekuviensa perusteella, joissa hän esittelee usein kalliita korujaan ja muita arvoesineitään.

Kurvikaunottaren perhe kertoi tapahtuneen jälkeen Kimin olevan hyvin järkyttynyt tapahtuneesta. Läheisten mukaan tapahtunut sai hänet miettimään tarkemmin somekäyttäytymistään.

Kim Kardashianin somehiljaisuus kesti kolme kuukautta.­

Nyt tosi-tv-kaunotar on tehnyt paluun Instagramiin noin kolmen kuukauden tauon jälkeen. Kuva on hyvin erilainen kuin Kimin aikaisemmat Instagram-kuvat. Aikaisemmin Kim on julkaissut lukuisia kuvia asuistaan ja koruistaan, alastonkuvia unohtamatta.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan hän kuitenkin esiintyy miehensä Kanye Westin ja lastensa Saintin ja Northin kanssa.

– Perhe, Kim on kirjoittanut kuvan saatetekstiksi ytimekkäästi.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se myös tästä.

Kuva on saanut hetkessä yli miljoona tykkäystä ja yli 65 000 kommenttia.

– Hän on palannut! fanit hihkuvat.

  • Alla olevalla videolla kuvagalleria Kim Kardashianin viime vuoden kohutuimmista asukokonaisuuksista:

Lokakuussa Kimin sisko Khloé Kardashian myönsi talk show -haastattelussa, että koko Kardashienien perhe on joutunut miettimään uusiksi somekäyttäytymistään ryöstön jälkeen. Khloén mukaan tosi-tv-perhe panostaa nyt turvapalveluihin entistä enemmän.

– Se oli herätys tehdä useita elämänmuutoksia. Tämä on Kimille vakava asia. Se on hyvin henkilökohtaista, että miten tapahtunut vaikuttaa sinuun henkisesti ja miten pääset siitä yli. Tapahtunut on avannut silmämme, mutta tärkeintä on, että siskomme on kunnossa, Khloé kertoi tuolloin Ellen DeGeneresin talk show’ssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?