Miljardiomaisuus hupeni: Kauneusleikkauksistaan tunnettu seurapiirijulkkis, 76, menetti kaiken – ei rahaa enää edes ruokaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Miljardiomaisuus hupeni: Kauneusleikkauksistaan tunnettu seurapiirijulkkis, 76, menetti kaiken – ei rahaa enää edes ruokaan

Seurapiirirouva Jocelyn Wildenstein on ajautunut suuriin taloudellisiin ongelmiin.

3.1.2017 18:17

Seurapiirijulkkis Jocelyn Wildensteinin, 76, elämä on ollut melkoista myllerrystä viime viikot. Joulukuun alussa poliisit pidättivät Wildensteinin tämän viilleltyä miesystäväänsä saksilla ja ”kissamaisen terävillä” kynsillään.

Miesystävä Lloyd Klein ja Jocelyn Wildenstein kuvattuna onnellisempina aikoina.­

  • Alla olevalla videolla pari kuvattuna poistumassa ravintolasta Beverly Hillsissä:

Nyt Wildensteinin kerrotaan ajautuneen taloudellisiin ongelmiin, vaikka luksuselämästään tunnetun Wildensteinin tiedetään saaneen aikanaan uskomattomat erorahat ex-mieheltään. Wildenstein sai yli 2,5 miljardia euroa avioerossa 1999 ja hänen uskotaan saavan arviolta 105 000 euroa joka kuukausi sukunsa rahastosta.

Miljardit ovat kuitenkin huvenneet ja Wildenstein väittää olevansa puilla paljailla.

Hän kertoo hiljattain julkaistulla Daphne Barakin kuvaamalla dokumentilla, ettei hänellä ole varaa maksaa elämistään, ei ruokaansa, eikä hänellä ole varaa matkustella.

Wildensteinin mukaan viimeinen sekki rahastosta tuli keväällä 2015. Sen jälkeen hän ei ole omien sanojensa mukaan saanut penniäkään rahaa.

– Raha vain lakkasi tulemasta. En ollut valmis siihen. Miten voin maksaa hammaslääkärille, miten maksan kotini kuluista tai matkustelusta? Minulla ei ole mitään millä maksaa, Wildenstein kertoo dokumentissa.

– Ei voi mennä niin, että yhtenä päivänä rahavirta loppuu, hän hämmästelee.

Jocelyn Wildensteinin uskotaan olleen yksi Amerikan rikkaimmista naisista. Hänellä on useita luksusasuntoja, joista hän joutuu nyt luopumaan rahavirran lakattua.­

Wildenstein sanoo dokumentissa joutuvansa nyt myymään Trump Towerissa sijaitsevan luksusasuntonsa.

The Daily Mailin mukaan Wildenstein ei ole säästänyt rahaa pahan päivän varalle, vaan hän on törsännyt varojaan varsin avokätisesti. Hänen vuosittaisten ravintolalaskujensa uskotaan yltävän peräti 530 000 euroon ja lukuisat kauneusleikkaukset ovat verottaneet Wildensteinin rahapussia miljoonilla euroilla.

Wildenstein on myös viehtynyt eksoottisiin lemmikkeihin, jotka nekin ovat vieneet osansa naisen omaisuudesta. Hänellä oli lemmikkinä tiikereitä, joita hän piti luodinkestävissä aitauksissa.

Muutoinkin seurapiirijulkkis on varsin mieltynyt kissaeläimiin. Wildensteinin uskotaan leikkauttaneen kasvonsa kauttaaltaan kissamaiseksi, sillä hänen ex-miehensä rakasti kissoja.

Wildensteinin hätkähdyttävä ulkonäkö on lukuisten kauneusleikkausten aikaansaannosta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?