Esikoisensa 8 kuukautta sitten saanut Nanna Karalahti haluaisi jo toisen lapsen – ”Imetän, joten se on nyt ihan hyvä ehkäisykeino” - Viihde - Ilta-Sanomat

Esikoisensa 8 kuukautta sitten saanut Nanna Karalahti haluaisi jo toisen lapsen – ”Imetän, joten se on nyt ihan hyvä ehkäisykeino”

Jere Karalahden puoliso Nanna haaveilee jo toisesta lapsesta. Esikoispoika syntyi viime toukokuussa.

3.1.2017 13:44

Liikunnanohjaaja Nanna Karalahti on valmis milloin tahansa saamaan sisaruksen viime toukokuussa syntyneelle esikoiselleen Jaxille.

– Haluan ison perheen. Toinen lapsi saa tulla milloin vain, yhtään ei haittaisi. Imetän tällä hetkellä, joten se on nyt ihan hyvä ehkäisykeino, Nanna hymyilee.

Hän ei haluaisi lapsille kovin suurta ikäeroa. Nannalla itsellään on kolme sisarusta, joista vanhimman kanssa ikäeroa on 13 vuotta.

– Isoveljeni kuoli 16-vuotiaana, kun äiti odotti minua. Hänen muistokseen Jaxin toinen nimi on Sebastian. Tuntui tärkeältä muistaa häntä sillä tavalla, Nanna tunnustaa.

Ihmiskeho on kokonaisuus, jossa mieli vaikuttaa kehoon. Nanna uskoo äitinsä odotusaikana kokeman suuren surun esikoispojan menetyksestä vaikuttaneen omaan luonteeseensa.

– Olen meistä kaikista lapsista rauhallisin, mutta toisaalta myös elämänhaluinen ja elämänmyönteinen.

Nanna halusi lapsena elämään järjestelmällisyyttä.

– Kaipasin tarkkoja kellonaikoja ja täsmällisyyttä. Sillä tavalla elämä tuntui olevan paremmin hallussa. Ajattelin aina, että omalle lapselleni haluan tarjota jämptiä järjestelmällisyyttä, mutta nyt ajattelen ihan eri tavalla.

Nanna on huomannut aviomiehensä, ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa vietetyn ajan vaikuttaneen itseensä.

– Yhteinen elämämme on muuttanut aika paljon ajatteluani. Haluan kannustaa Jaxia yksilöllisyyteen, aina ei tarvitse mennä valtavirran mukana, jos se ei tunnu itsestä hyvältä.

Nannalla on suunnitelmia liittyä uuden netissä toimivan Fitness TV:n valmentajaksi. Hänellä on käynnistymässä miehensä Jeren kanssa oma liikuntasivusto Hero.fi, mutta sen ohessa tunteja voisi vetää myös uudessa nettitelevisiossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?