Nyt puhuu Tiina Jylhä: Avautuu kohu-Cheyennen arpisista rinnoista – ”Leikkaus ei missään vaiheessa epäonnistunut”

Julkaistu:

rintarähäkkä
Tiina Jylhä ottaa kantaa Cheyenne Järvisen avautumisiin The Look -kauneusklinikan toiminnasta.
The Lookin Tiina Jylhä ottaa Facebook-julkaisussaan kantaa kohukaunotar Cheyenne Järvisen väitteisiin siitä, että The Lookin klinikalla olisi käynyt Järvisen kannalta kohtalokkaita hoitovirheitä.

– Tiedotusmielessä otan nyt sen verran kantaa julkisuudessa olleeseen ns. "epäonnistuneeseen" leikkaukseen, että kyseinen leikkausprosessi on täysin kesken, eikä se ole missään vaiheessa epäonnistunut. Asiakas ei myöskään itse ole koskaan reklamoinut meille mahdollisesta epäonnistumisesta, Jylhä kirjoittaa Facebookissa.

Jylhän Facebook-kirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Jylhän mukaan kyseisessä leikkauksessa kyseessä ei ollut rintojen implantointi vaan iso rintojen nostoleikkaus.

– Kyseisestä leikkauksesta jää aina huomattavasti isommat arvet kuin rintojen implantoinnista. Isommatkin arvet kuitenkin vaalenevat ajan myötä. Kyseiselle asiakkaalle implantointi oli suunniteltu tehtäväksi vasta keväällä, kun kudos on parantunut, Jylhä kirjoittaa.


Jylhä kertoo, että hänestä on tuntunut pahalta myös se, kuinka Cheyenne on asian hoitanut.

– Vaikka en itse olekaan yleensä henkilökohtaisesti asiakkaiden kanssa tekemisissä, tuntuu vähintäänkin kohtuuttomalta lukea näistä asioista lehdestä. Tällainen 'ei faktoihin -perustuva' spekulointi on tietysti herkullista, mutta turhaa. Asioiden hoito professionaalisti tapahtuu muulla tavalla, Jylhä toteaa.

Jylhä kertoo olleensa kauneusleikkausalalla noin 25 vuotta, ja leikkauksia on tehty vuosittain noin 800 kappaletta.

– Olen aina tehnyt tätä työtä sydämellä. Se ei olisi ollut mahdollista, mikäli asiakkaat olisivat olleet tyytymättömiä. Tämä työ ja tyytyväiset asiakkaat ovat voiman lähteeni ja intohimoni.


Jylhä ottaa myös kantaa Cheyenne väitteisiin ”orjallisesta yhteistyösopimuksesta”. Kun Cheyennelle oli tehty toimenpiteet, hän puhui kuukausien ajan positiivisesti The Lookin toiminnasta. Myöhemmin Cheyenne kirjoitti blogissaan, ettei uskaltanut puhua asiasta muuhun sävyyn kuin positiivisesti, koska koki yhteistyösopimuksen ”orjalliseksi.” Cheyennen mukaan sopimus vaati häntä puhumaan leikkauksesta ja The Lookista positiivisesti. Vastineeksi Järvinen on sopimuksen mukaan ollut oikeutettu saamaan hoitoja ja operaatioita halvempaan hintaan.

Jylhä selittää Facebook-tekstissään, kuinka The Lookin yhteistyösopimukset hänen mukaansa toimivat.

– Ennen leikkausta asiakkaan ja klinikan välillä tehdään aina leikkaussopimus. Markkinointitapauksissa asiakas tekee vielä normaalin markkinointiin liittyvän sopimuksen. Minkä tahansa sopimuksen rikkomisesta seuraa yleisesti sopimussakko. Tämä on normaali juridinen käytäntö. Näin myös mikäli klinikka rikkoisi sopimusta, Jylhä kirjoittaa Facebookissa.

Voit lukea lisää yksityiskohtia Cheyenne Järvisen ja The Lookin rintarähäkästä täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt