Selänteet juhlivat uuttavuotta riemukkaissa tunnelmissa – Teemu, Sirpa ja Veera-tytär hilpeinä yhteiskuvassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Selänteet juhlivat uuttavuotta riemukkaissa tunnelmissa – Teemu, Sirpa ja Veera-tytär hilpeinä yhteiskuvassa

Selänteet viettivät uuttavuotta iloisissa tunnelmissa.

2.1.2017 14:16

Jääkiekkouransa päättänyt Teemu Selänne juhli uuttavuotta yhdessä perheensä kanssa. Selänne julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään hilpeän yhteiskuvan, jossa poseeraa Sirpa-vaimonsa ja Veera-tyttärensä kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää uuttavuotta 2017, Selänne kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Perhe poseeraa kuvassa päässään juhlahatut ja mukanaan muutakin uudenvuodenaaton juhlintaan kuuluvaa rekvisiittaa. Kuva on saanut yli 20 000 tykkäystä ja Selänteen seuraajat toivottavat legendalle myös hyvää uuttavuotta.

Sirpa ja Veera olivat luonnollisesti spaikalla 30. joulukuuta 2015, kun Selänteen pelipaita nostettiin kattoon.­

Selänne on myös aiemmin jakanut rentoja kuvia vapaa-ajaltaan Instagram-tilillään. Kuvissa vilahtavat niin kiekkotähden perheenjäsenet, lomamatkat kuin jääkiekkoaiheisetkin kuvat.

Selänteen Supertähdet-ohjelman toinen kausi kuvataan Las Vegasissa. Viime keväänä Selänteen Kalifornian-kodissa kuvatulla kaudella vieraina olivat rallikuski Marcus Grönholm, taitoluistelija Kiira Korpi, tennistähti Jarkko Nieminen, alppihiihtäjä Kalle Palander ja formulakuski Mika Häkkinen.

Toisen kauden vieraat paljastetaan alkuvuodesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?