Hittisarjan kaunotar julkaisi alastonkuvan – Instagramin sääntöjä kiertävä otos aiheutti oudon kiistan: ”Sinulla on pakkomielle, hae apua”

Julkaistu:

instagram
Glee-sarjasta tunnettu Lea Michele uhmaa kuvapalvelun sääntöjä tuoreella kuvallaan.
Huimaan suosioon nousseesta Glee-sarjasta tuttu näyttelijä Lea Michele, 30, ilahduttaa jälleen reilua 4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa.

Musikaalisarjan tähti julkaisi tilillään uuden vuoden kunniaksi alastonkuvan, jolla hän hehkuttaa vuoden 2017 alkaneen lupaavasti. Kuvassa Michele poseeraa alasti ulkona metsämaiseman edessä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakastan sinua tähän mennessä, 2017, Michele kirjoittaa kuvatekstissä.

Paljastavassa otoksessa Michele on peittänyt takamuksensa puun lehtiä esittävällä emoji-hymiöllä, sillä Instagramin säännöt kieltävät täyden alastomuuden kuvapalvelussa julkaistavissa kuvissa.

Glee-tähen kuva on kerännyt muutamassa tunnissa reilusti yli tuhat kommenttia ja yli 90 000 tykkäystä. Osassa kommenteista Michelea kehutaan vuolaasti ja hänen todetaan muun muassa olevan maailman upein nainen.

– Mainiot näkymät, toteaa yksi kommentoija.

– Jos jatkat tällaisten kuvien julkaisemista, niin minunkin vuodesta 2017 tulee aika hyvä, ihastelee toinen.


Rohkea kuva on saanut aikaan myös erikoisen kiistan, jossa näyttelijän fanit riitelevät siitä, onko alastonkuvien julkaisu mautonta vai itsevarmaa.

– Hei, voit lopettaa seuraamisen, muistuttaa eräs fani kiihtyneitä kommentoijia.

– Minä lopetin hänen seuraamisensa, joten mitä tarkoitat? Sinulla on pakkomielle Lea Michelesta... hanki apua, toinen jatkaa kiistaa.

– Jos et tykkää tästä, on olemassa ”älä seuraa” -nappula. Vie vihasi jonnekin muualle, näpäyttää Michelea puolusteleva seuraaja.

Joidenkin mielestä Michelen pitäisi pitää jatkossa vaatteet päällään.

– Vau, onpa kireää, ehkä voit työstää sitä tänä vuonna. Onnea siihen, vastaa näyttelijän fani.

Michelen vartalon esittelemistä pidetään myös turhamaisena ja itserakkaana.

– Ei ole turhamaista olla tyytyväinen kehoonsa. Jos koet, että se on turhamaista, miksi jatkat hänen seuraamistaan? Vaikuttaa hieman typerältä, toteaa yksi faneista.

Lea Michele on herättänyt tunteita rohkeilla kuvillaan aiemminkin. Hän on muun muassa keikistellyt sängyllä pikkuruisessa bodyssa ja poseerannut naistenlehden kannessa alasti.

Michele seurusteli aiemmin Glee-kollega Cory Monteith kanssa. Monteith kuoli traagisesti heroiinin ja alkoholin yliannostukseen vain 31 vuoden iässä heinäkuussa 2013.

Gleessä vuodesta 2009 näytellyt Michele on lisäksi nähty teatterissa ja hänet tunnetaan myös laulajana. Hän on myös julkaissut kaksi hyvin menestynyttä kirjaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt