Kim Kardashianin kuuluisa takapuoli kauneuskäsittelyssä: pyllistelee estoitta hämmentävissä kuvissa – ”Tämä on naurettavaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashianin kuuluisa takapuoli kauneuskäsittelyssä: pyllistelee estoitta hämmentävissä kuvissa – ”Tämä on naurettavaa”

Maailmantähdet turvautuvat kauneusalan ammattilaisten apuun mitä erikoisimmissa pulmissa.

Kim Kardashian turvautuu meikkiin myös vartalonsa pienien virheiden kanssa.­

1.1.2017 9:13

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianista, 36, julkaistut tuoreet Instagram-kuvat paljastavat, mitä maailmantähtien pukuhuoneissa ja kulissien takana todellisuudessa tapahtuu.

Kardashianin luottomaskeeraaja Mario Dedivanovicin julkaisemissa kuvissa tosi-tv-tähden takapuolta laitetaan uuteen uskoon edustustapahtumaa varten.

Kuvissa 36-vuotias Kardashian valmistautuu The Sun -lehden mukaan MTV:n VMA-gaalaan. Tähden ehostus ei suinkaan rajoitu tämän kasvoihin, vaan myös hänen vartalonsa hiotaan parhaimmilleen meikin avulla.

Kuvissa Dedivanovic meikkaakin Kardashianin takapuolta ja reisiä. Tosi-tv-tähti pyllistää reteästi meikkaajalleen ja istuu tuolilla jalat haarallaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dedivanovic pitää huolen, että Kardashianin rusketus on täydellinen, ja tämän kuuluisa ja kurvikas takapuoli ja reidet näyttävät mahdollisimman hyviltä. Meikkaajaa peittää tähden alavartalon pienet virheet ja korostaa sen parhaita puolia.

Dedivanovic selittääkin kuvatekstissä vartalon meikkaamisen olevan normaalia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä oikeasti tapahtuu ennen punaista mattoa? Dedivanovic kirjoittaa kuvatekstissä.

– Luulitteko, että teen työtä ainoastaan kasvoille, hän jatkaa toisen kuvansa yhteydessä.

Kardashianin alavartalon ehostusta esittelevät kuvat ovat keränneet Instagramissa paljon hämmentyneitä kommentteja.

– Mitä ihmettä tässä tapahtuu? Kyselee yksi nainen.

– Olen pahoillani, mutta tämä on naurettavaa, jatkaa toinen.

– Mitä sinä oikein peität? Ihmettelee kolmas kommentoija.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kardashian kertoi viime vuonna sairastavansa ihosairautta, jonka seurauksena hän kärsii ajoittain ikävästä ihottumasta. Psoriasista sairastava tosi-tv-tähti kertoi aiemmin ottavansa takapuoleensa pistoksia, joiden avulla perinnöllistä sairautta hoidetaan.

Osa kuvien kommentoijista epäilee tähden peittävän sairauden aiheuttaman ihottuman meikin avulla.

Kardashian on pysytellyt lähes kokonaan poissa julkisuudesta jouduttuaan lokakuussa aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa. Hän on lopettanut huippusuosittujen some-tiliensä päivittämisen ja perunut useita esiintymisiään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?