Mikael Gabriel ja Playboy-rakas Triana kihloihin: ”Se sano joo, kyllä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Gabriel ja Playboy-rakas Triana kihloihin: ”Se sano joo, kyllä”

Räppäri Mikael Gabriel on mennyt kihloihin mallirakkaansa Trianan kanssa.

31.12.2016 23:33

Räppäri Mikael Gabrielilla, 26, on takanaan hullu vuosi. Vuosi sai arvoisensa päätöksen, sillä lauantai-iltana räppäri kertoi Facebook-sivuillaan kosineensa norjalaista mallirakastaan Triana Iglesiasta.

– Se sano joo, kyllä, Miklu kirjoittaa kuvan yhteydessä, jossa näkyy Trianan sormessa oleva timanttisormus.

Kuvan tunnisteisiin räppäri on laittanut nextlevel, timantitonikuisia ja offthemarket.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla kuvalla mies toivottaa kaikille myös hyvää uutta vuotta.

Räppäri kertoi Ilta-Sanomille ennen vuodenvaihdetta, että hän vietti joulun perinteiseen tapaan yhdessä perheensä kanssa ja uudeksivuodeksi hän suuntasi Lappiin yhdessä Trianan kanssa.

– Lähdemme Trianan kanssa Lappiin uudeksivuodeksi rauhoittumaan, vaihtamaan vuoden rakkaudentäyteisissä tunnelmissa tunturissa. Kokeillaan sitä, ettei lähdetä etelään vai pohjoisempaan tällä kertaa.

Triana ja Mikael Gabriel ovat seurustelleet puolentoista vuoden ajan, mutta pari asuu yhä eri maissa. Mikael Gabriel ei usko yhteenmuuton tapahtuvan ainakaan vielä ensi vuoden aikana.

– Se on niin vaikea homma töiden takia. Mutta se on meillä kaikista vähiten puheenaiheena. Asumme eri maissa ja se toimii meillä tosi hyvin kunhan vain elämäntilanteidemme mukaan järjestämme, että toinen on sitten täällä tai minä olen siellä.

Triana lähtee tammikuussa kolmeksi kuukaudeksi Meksikoon kuvaamaan juontamaansa Norjan Paradise hotel -ohjelmaa, joten pariskunta joutuu olemaan sen ajan erossa toisistaan Mikael Gabrielin ollessa omalla kiertueellaan.

– Mitä muita vaihtoehtoja on? On pakko jaksaa, Mikael Gabriel hymähtää kysymykselle siitä, kuinka erossaolon jaksaa.

– Sitten se on kyllä siistiä kun taas näkee. Ja ainakin viime vuosi toi meitä yhteen enemmän, vaikka en tiedä, miten jaksettiin se. Oltiin vaan aina yhdessä kun se oli mahdollista ja soiteltiin joka päivä ja oltiin toistemme tukena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?