Saara Aalto ja Robin hurmasivat Suomen juhlavuoden avajaisissa – kuvat ja video suurtapahtumasta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto ja Robin hurmasivat Suomen juhlavuoden avajaisissa – kuvat ja video suurtapahtumasta!

Ilta-Sanomat seurasi Suomi 100 -avajaisia koko aattoillan ajan.

31.12.2016 22:05 | Päivitetty 1.1.2017 6:34

Suomi 100 -juhlavuoden avajaisia vietettiin uudenvuoden aattona Helsingissä puolipilvisessä säässä ja noin +5 asteen lämpötilassa.

Töölönlahdella ja Kansalaistorilla järjestetyt uuden vuosisadan bileet alkoivat kello 21 ja niissä on mukana yli 300 esiintyjää.

– Laulajia, muusikoita, tanssijoita, sirkustaiteilijoita ja monia monia muita. Lukuisat rakastetut suomalaisartistimme esiintyvät vain tätä iltaa varten luoduin esityksin ja myös uniikeissa kokoonpanoissa – luvassa on monia yllätyksiä, hieno tarina ja huikeat bileet, Suomi 100 -avajaisten päätuottaja Ossi Luoto lupasi.

Ilta-Sanomat seuraa tapahtumaa koko illan ajan ja kuvagalleriaa päivitetään tapahtuman edetessä.

Bileiden alkupuolella lavalle nousivat mm. Paula Koivuniemi, Robin, Alma, Lauri Tähkä ja Saara Aalto. Keskiyötä kohti mentäessä lavalla nähtiin muun muassa Samuli Edelmann, Remu ja Michael Monroe sekä Jenni Vartiainen. Ohjelmaa kuljettivat Futureventures-hengessä Riku ja Tunna ja iltaa hostaavat Niina ja Lorenz Backman.

Keskiyöllä Töölönlahden ylle kohosi valtaisa ilotulitus. Juhlat jatkuivat vielä ilotulituksen jälkeenkin, kun lavalle nousevat Darude sekä Robin, Suora Lähetys, Sebastian Reyman ja Miko.

Uuden vuosisadan bileisiin saapui paikalle kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Yleisö odottaa Suomi 100 -konsertin alkamista Kansalaistorilla.­

Tapahtuman avasivat Futureventures-hengessä Riku ja Tunna.

Ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousi Paula Koivuniemi, joka aloitti konsertin Aikuinen nainen -kappaleellaan.

Seuraavana lavalle nousivat Paleface, Prinssi Jusuf, Iso H feat. Jepa Lambert.

Heidän jälkeensä Olavi Uusivirta viihdytti yleisöä Tanssit vaikka et osaa -kappaleella. Uusivirta oli juhlatunnelmissa sonnustautunut kultaisella koristeltuun takkiin ja saman värisiin kenkiin. Lisäksi hänen kasvonsa oli koristeltu glitterillä.

Alma villitsi juhlakansaa avonaisessa toppatakissa Karma-kappaleen tahdissa.

– Muistakaa käyttää suojalaseja, Alma huikkasi esityksensä päätteeksi.

Seuraavana esiintymisvuorossa oli eilen Harwall-areenalla Vain elämää -konsertissakin nähty Lauri Tähkä, joka esitti teemaan sopivasti kappaleensa Minun Suomeni.

Hopeisiin asuihin sonnustautuneet Frida Andersson ja Leo Stillman nousivat Tähkän jälkeen lavalle esittämään suomenruotsalaisen version Paratiisi/Paradiset -kappaleesta.

Musiikkiesitysten välillä nähtiin myös tanssi-, akrobatia ja näytelmäesityksiä.

Seuraavasta musiikki esityksestä vastasi Tiisu Suomalaisten suurin riesa on sisu -kappaleella.

Robin valtasi lavan seuraavaksi laulamalla Petri Laaksosen Täällä pohjantähden alla -kappaleen. Fanit hurrasivat taustalla tähdelle herkän tulkinnan aikana, jota Iiro Rantala säesti pelkällä pianolla. Esitys päättyi huimiin suosionosoituksiin.

– Hyvää uutta vuotta kaikille!

 

Pirjo Heikkilä lipui seuraavaksi lavalle soutuveneen kyydissä ja heitti lyhyen stand-up-shown.

Komiikan jälkeen oli vuorossa Suomen tämän hetken yksi tunnetuimmista laulajista, nimittäin Britannian X Factorissa toiseksi tullut Saara Aalto.

Lumikuningatar takkiinsa pukeutunut Aalto soitti pianoa ja esitti Chandelier -kappaleen, joka kuultiin myös laulukilpailussa.

Tanssijat & Femme En Fourrure esitti musiikkia ja tanssia yhdistävän esityksen Muotisuunnittelijat.

Tämän jälkeen esiintymisvuorossa oli Fork, joka esitti biisin Viva la vida.

Remu ja Hurriganes feat. Michael Monroe jatkoi show’ta hittipotpurilla, jossa kuultiin muun muassa It ain't what you do, Catch me ja Get on.

Robin palasi seuraavaksi lavalle sadan tanssijan kera. Jotain aitoo -biisi sai jälleen yleisön juhlatunnelmiin.

Samuli Edelmann ja Suora Lähetys tempaisivat syyskuussa 1994 julkaistun hitin (Sinä olet) Aurinko, jonka jälkeen lauteille kiivennyt Jenni Vartiainen esitti kuoron säestämänä kappaleen En haluu kuolla tänä yönä.

Marjukka Riihimäki ja kuorot solisteinaan Edelmann ja Vartiainen kajauttivat komean Kalliolle kukkulalle -sovituksen. Pian tämän jälkeen vuosi vaihtui Daruden Sandstormin tahdissa. Robin jatkoi juhlia ja sai Kansalaistorin monikymmentuhatpäisen yleisön kunnolla tanssimaan.

Bileet jatkuivat vielä tunnin verran. Kansaa tanssittivat muun muassa Suora Lähetys, Sebastian Rejman sekä Miko. Juhlat ja suora lähetys päättyivät kello yhdeltä.

Ilta-Sanomat toivottaa kaikille lukijoilleen...

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?