Isän hulvaton video kotoa muuttaneen tyttären vierailusta nousi nettihitiksi – yleensä päivityksillä vain neljä tykkäystä, nyt yli 5 miljoonaa katselukertaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Isän hulvaton video kotoa muuttaneen tyttären vierailusta nousi nettihitiksi – yleensä päivityksillä vain neljä tykkäystä, nyt yli 5 miljoonaa katselukertaa

Isän hupaisa video kotiin lomailevaan tulleen tyttären vierailusta on noussut melkoiseksi nettihitiksi.

31.12.2016 21:48

Joulun ja uudenvuoden aikaan kouluissa on lomaa ja muilla paikkakunnilla opiskelevat nuoret palaavat kotiin loman viettoon.

Perheiden kokoontuminen on yleensä iloista aikaa, mutta se saattaa repiä myös hermoja, sillä opiskelijoiden aikataulut ja elämäntyylit eroavat huomattavasti normaaleista kotioloista.

Yhdysvaltalainen Dan Howard julkaisi Facebook-sivullaan 17. joulukuuta videon, jossa hän kertoo millaista on, kun tytär tulee joululomalle kotiin. Videon huumori on iskenyt moniin ja siitä onkin tullut huima nettihitti.

Videolla Howard kertoo hulvattomalla ja vitsailevalla tavalla siitä, mitä tapahtui, kun hänen High Point Universityssä opiskeleva 20-vuotias Shannon-tyttärensä tuli kotiin joululomalle. Video on kuvattu loman viidentenä päivänä.

Howard kertoo Portland Press Heraldille, että alunperin hän halusi ilostuttaa videollaan muutamia Facebook-seuraajiaan, mutta nyt video on katsottu jo yli 5 miljoonaa kertaa ja se on saanut noin 45 000 tykkäystä.

– Minulla on noin 50 Facebook-kaveria, joten olen ihmeissäni miten tästä on tullut niin suosittu, mies toteaa lehdelle.

– Yleensä päivitykseni saavat noin neljä tykkäystä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Howard kertoo hakeneensa Shannonin lentokentältä keskellä yötä, koska lento oli tietysti myöhässä.

– Hänellä oli mukanaan painavin matkalaukku, mitä olen koskaan kantanut. Sen oli pakko painaa ainakin 70 kiloa ja siitä oli yksi rengas rikki, joten jouduin kantamaan sitä koko lentokentän halki parkkipaikalle, mies kertoo videolla.

– Mutta oli ihanaa saada hänet kotiin.

Heti seuraavana päivänä Shannon oli päättänyt alkaa leipoa ystäviensä kanssa keksejä ja kuppikakkuja – kello kolmelta yöllä!

– Oli niin suloista kuunnella heidän ääniään, nukuin ehkä tunnin, hän avautuu kieli poskella.

– He jättivät kaiken levälleen. Seuraavana aamuna, kun heräsin, niin huomasin, että maitokin oli jätetty pöydälle. Hapantahan se oli. Voi niitä vintiöitä!

Univajeensa vuoksi Howard ei voinut mennä edes töihin sinä päivänä.

Myöhemmin rakastava isä huomasi, että tyttären matkalaukku oli edelleen keskellä olohuoneen lattiaa ja vaatepinot olivat vallanneet koko huoneen.

– Meidän ei tarvitse mennä enää edes kuntosalille. Me vain hypimme pinojen yli ja kuvittelemme harrastavamme aitajuoksua, mies vitsailee.

Video on kuvattu loman viidentenä päivänä joulukuun 17. päivä. Shannonin loma kestää tammikuun 15. päivään saakka, joten hulvattomia yhteentörmäyksiä voi tulla jatkossakin. Howard ei ole kuitenkaan ainakaan vielä päivittänyt Facebookiinsa uusia videoita myöhemmistä kommelluksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?