Onko liitto laiton? Kuvankauniit kaksoset aikovat mennä naimisiin saman miehen kanssa – ”Monta dilemmaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko liitto laiton? Kuvankauniit kaksoset aikovat mennä naimisiin saman miehen kanssa – ”Monta dilemmaa”

Maailman identtisimmiksi kaksosiksi tituleeratut siskokset haluavat mennä naimisiin saman miehen kanssa.

31.12.2016 12:26

Alun perin Australiasta kotoisin olevat Anna ja Lucy DeCinque ovat molemmat seurustelleet jo usean vuoden ajan saman poikaystävän kanssa. Ben Byrne ja kaksostytöt tapasivat toisensa viisi vuotta sitten Facebookissa.

Nyt kaksoset haluavat molemmat mennä naimisiin rakkaansa kanssa. Kaksoset julistivat varmistuneet aikeensa Youtube-tilillään, jota he päivittävät ahkerasti. Aiemmin tällä viikolla jaetulla videolla Anna ja Lucy keskustelevat aikeistaan ja pohtivat, millaisia käytännön järjestelyitä moniavioinen liitto vaatii.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Tässä on monia dilemmoja. Onko se oikeasti mahdollista? Voimmeko mennä naimisiin? Olemme kuulleet, että Tucsonissa niin voi tehdä, kaksoset juttelevat.

30-vuotiaat siskokset ja tuleva aviomies matkustavat aikeidensa takia Arizonan osavaltioon Tucsoniin. Arizonan perustuslaki kieltää moniavioisuuden, mutta teolle ei ole määritelty laissa mitään rangaistusta. Mirrorin mukaan tämän vuoksi useat matkustavat osavaltioon solmimaan moniavioisia liittoja ”hengellisessä” merkityksessä.

– Hänen täytyy ostaa kaikki tuplana, vihkisormukset ja muut, kaksoset nauravat.

Anna ja Lucy ovat paljastaneet aiemmin, että he jakavat Benin kanssa jopa saman sängyn. He myös vitsailivat olevansa mitä luultavimmin ensimmäiset australialaisnaiset, jotka avioituisivat saman miehen kanssa.

– Meistä se on kaunista, ei outoa. Emme satuta ketään. Toivomme, että se toteutuu, naiset totesivat videolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?