Viihde

Tosi-tv:stä tuttu Jaakko, 25, paisui lihaskimpuksi käsittämättömällä tavalla – 18 kiloa kahdessa kuukaudessa!

Julkaistu:

muodonmuutos
Hottikset-ohjelmasta tuttu Jaakko Parikka on kasvanut syksyn aikana hirmuisesti.
Hottikset-sarjassa Pihtari-Jaakkona tunnetuksi tullut Jaakko Parikka on syksyn aikana treenannut itsensä hurjaan kuntoon. Nokialainen on raatanut punttisalilla rajuin ottein. Myös tulosta on tullut, ja Parikka on esitellyt lihastensa kehitystä sosiaalisessa mediassa.

Parikka, 25, kertoo IS:lle, että hurja kuntokuuri sai lähtölaukauksensa, kun hänen työsuhteensa vartijana irtisanottiin.

– Vähensin juhlimisen minimiin ja keskityin pelkästään treenaamiseen ja syömiseen. Kovimpina treeniviikkoina tein viisi neljän tunnin treeniä, jolloin treenin keskellä oli puolen tunnin tankkaus- ja lepotauko. En katsonut ollenkaan, mitä söin. Kunhan kaloreita tuli koneeseen, Jaakko kertoo Ilta-Sanomille kuntokuuristaan.Jos Instagram-kuva ei näy, näet sen tästä.

– Kebabia, pitsaa, mäkkiä ja heseä tuli syötyä useamman kerran päivässä. Sen päälle vielä massanlisääjää ja proteiinilisää. Pyrin saamaan päivässä vähintään 6 000 kaloria, rankkoina viikkoina 7 000. Alun räjähtävän painon- ja sarjapainojen nousun jälkeen kehitys hidastui, mutta pysyi kumminkin nousujohteisena. Marraskuun lopusta alkaen olin kolmen viikon treenitauolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Parikan paino nousi syyskuusta marraskuuhun 71 kilosta 89 kiloon. Treenitauolla painossa tapahtui pientä laskua.Jos Instagram-kuva ei näy, näet sen tästä.

– Nyt ensimmäisen treeniviikon jälkeen tulokset alkavat lähestyä marraskuun lopun tuloksia ja painokin on noussut lähelle tuota 89 kiloa. Tavoite olisi saada paino sinne sataan kiloon, ylläpitää sitä 6-9 kuukautta ja sen jälkeen vetää pieni välidieetti ja katsoa, mitä läskin alta löytyy, Parikka linjaa.

Irtisanomisensa jälkeen Parikka on saanut uuden työpaikan. Hän työskentelee Tampereella logistiikkafirmassa terminaalimiehenä lastaten autoja ja lajitellen paketteja.

– Työ on aika ajoin varsin fyysistä, Jaakko toteaa.

Parikan Instagramiin lataamat kuvat havainnollistavat hyvin, kuinka iso muutos miehessä on tapahtunut.

Tämä kuva on otettu loppukesällä.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Tämä kuva puolestaan on lokakuulta. Jos kuva ei näy, katso se tästä.Tämä kuva on marraskuulta, jolloin Parikka ilmoitti olevansa 89 kilon kunnossa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.Tämäkin meemikuva kertoo paljon muodonmuutoksen suuruudesta.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Syksyllä Suomessakin havaittu radio­aktiivisen aineen päästö saattoi olla peräisin luultua pahemmasta INES 5 -tason onnettomuudesta
   Ulkomaat
  3. AFP: R&B-laulaja Chris Brown vapautettu ilman syytettä Ranskassa – väitettiin syyllistyneen raiskaukseen
   Viihde
  4. Huumeparoni El Chapon puolustus­asianajajan matalalla äänellä lausumat sanat käynnistivät spekulaatiot: ”Se olisi ennenkuulumatonta”
   Ulkomaat
  5. Nuorten MM-kultamitalisti loukkaantui pahannäköisesti SM-liigassa – Jukka Rautakorvella selvä näkemys tilanteesta
   SM-liiga
  6. Tunti sitten
  7. Lottoaja oli lunastamassa voittoaan, kun hänellä välähti – voittokuvasta tuli somehitti: ”Olen yllättynyt, ettei kukaan muu ole tehnyt tätä”
   Viihde
  8. Uusi paljastuskirja Valkoisesta talosta – Trumpin ex-avustaja kuvailee ilmapiiriä kaoottiseksi ja vilpilliseksi
   Ulkomaat
  9. Eduskuntaan pyrkivä rehtori pisti koulun oppilaat liimaamaan vaalimainoksia Alajärvellä – ”Siinä oli enemmän innostusta kuin harkintaa”
   Kotimaa
  10. Kuvat ja video: Osa Niagaran putouksista jäätyi paukkupakkasissa – maisema kuin Disneyn sadusta
   Ulkomaat
  11. Kommentti: Ville Niinistö on kuin Soinin ”vanha isäntä Reinoissa” – ja se on ongelma Pekka Haavistollekin
   Politiikka
  12. 2 tuntia sitten
  13. Olli Herman bongasi uuden rakkaansa sosiaalisesta mediasta: Tällaiset olivat rokkikukon ja ”kakkukaunottaren” ensitreffit
   Viihde
  14. Näytä lisää