Aavisteliko Debbie Reynolds tyttärensä kuolemaa jo vuonna 2013? Elämäkerrassa pysäyttävä tunnustus: ”Tämä on aina ollut suurin pelkoni...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aavisteliko Debbie Reynolds tyttärensä kuolemaa jo vuonna 2013? Elämäkerrassa pysäyttävä tunnustus: ”Tämä on aina ollut suurin pelkoni...”

Vain päivä tyttärensä kuoleman jälkeen sairaskohtaukseen menehtynyt näyttelijä pelkästi Carrie Fisherin hengen puolesta jo kolme vuotta sitten.

Äiti ja tytär kuolivat vain vuorokauden sisällä toisistaan, 27. ja 28. joulukuuta.­

30.12.2016 19:07

Rakastettu näyttelijä Debbie Reynolds, 84, kuoli 28. joulukuuta vain vuorokausi tyttärensä, näyttelijä Carrie Fisherin, 60, menehtymisen jälkeen. Star Wars -tähti Fisher sai sydänkohtauksen 23. joulukuuta lennolla Lontoosta Los Angelesiin, ja kuoli sairaalassa tulematta enää tajuihinsa.

Reynolds puolestaan sai aivohalvauksen ollessaan Los Angelesissa suunnittelemassa tyttärensä hautajaisia yhdessä poikansa Todd Fisherin kanssa. Viimeisinä hetkinään aiemminkin sairastelleen Reynoldsin on kerrottu todenneen, ettei jaksa elää ilman Carrie-tytärtään.

– Kaipaan häntä niin paljon. Haluan olla Carrien kanssa, Todd Fisher kertoi TMZ-sivustolle äitinsä sanoneen.

Nyt on käynyt ilmi, että Reynolds pelkäsi tyttärensä hengen puolesta jo ennen tämän traagista kuolemaa. Yhdysvaltalainen People-lehti uutisoi Reynoldsin vuonna 2013 ilmestyneestä elämäkerrasta, jossa tämä murehtii tyttärensä kohtalosta.

Carrie Fisher ja Debbie Reynolds vuonna 1997.­

Unsinkable-kirjassa Reynolds kuvaa värikästä elämäänsä avoimesti, ja avautuu pelkäävänsä menettävänsä tyttärensä ”demoneille”.

– Ei ole luonnollista elää lastaan pidempään, Reynolds kirjoittaa.

– Tämä on aina ollut suurin pelkoni... En tiedä kuinka selviäisin siitä. Carrie on lapseni ja rakastan häntä jokaisella solullani.

Carrien ja Debbien äiti-tytär-suhteessa oli kuitenkin omat mutkansa. People kertoo, että kaksikko ei puhunut toisilleen yhdessä vaiheessa lähes kymmeneen vuoteen, kun Carrie yritti löytää omaa polkuaan näyttelijänä kuuluisan äitinsä varjossa.

– Carriella kesti 30 vuotta todella olla onnellinen kanssani. En tiedä mikä ongelma ikinä edes oli. Minun on täytynyt työstää asiaa. Olen ollut aina hyvä äiti, mutta olen aina ollut show-bisneksessä ja lavalla, enkä leivo keksejä ja ole kotiäiti, Debbie Reynolds on kuvaillut Peoplen haastattelussa aiemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?