Povipommi Maisa Torppa julkaisi täysin meikittömän selfien – poseeraa kaikissa lomakuvissaan yksin - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi Maisa Torppa julkaisi täysin meikittömän selfien – poseeraa kaikissa lomakuvissaan yksin

Maisa Torppa julkaisi luonnonmukaisen peilikuvan Thaimaasta. Kuvista ei paljastu, onko tämän avomies Jari-Matti Latvala mukana etelän lämmössä.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala muuttivat yhteen elokuussa.­

30.12.2016 10:36

Rallikuski Jari-Matti Latvalan, 31, kanssa avoliitossa asuva Maisa Torppa, 25, lomailee paraikaa Thaimaassa. Torppa on julkaissut lomaltaan seuraajiensa iloksi useita auringossa kylpeviä bikinikuvia.

Perjantaina Torppa julkaisi lomaltaan täysin meikittömän selfie-kuvan. Maisa irvistää kuvassa kameralle pilkettä silmäkulmassaan ja näyttää ylöspäin osoittavaa peukkua.

– #holidaymood #lomanaama #eihuoltahuomisesta, kirjoittaa Torppa kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Torppa ja Latvala matkustelevat yhdessä usein Latvalan liikkuvan työn vuoksi ja myös yhteisten lomien merkeissä. Marraskuussa Torppa julkaisi pariskunnasta onnellisen oloisen yhteiskuvan lentokoneesta.

Bangkokin matkaltaan Torppa on julkaissut vain kuvia, joissa esiintyy yksin. Eräässäkin kuvassa näkyy vain yksinäinen altaan reunalla oleva drinkkilasi.

Torppa vieraili syksyn aikana suositussa Marja Hintikka Live -ohjelmassa. Hän puhui ohjelmassa avoimesti vanhemmuudesta ja siitä, kuinka hänen neljävuotiasta poikaansa on kiusattu koulussa.

– Olen oikea leijonaemo, Torppa totesi ohjelmassa.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täältä, täältä ja täältä.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala rakastuivat toisiinsa alkuvuodesta. Nykyään he asuvat yhdessä yltäkylläisessä asunnossa pääkaupunkiseudulla. He muuttivat yhteen viime elokuussa. Pariskunnan koti on lattiasta kattoon Maisan sisustama, ja se henkii upeaa skandinaavista designia ja tyylikkyyttä.

Torppa sanoi Me Naisille syyskuussa, että hänen mielestään mies on perheen pää. Tästä seurasi paljon julkista keskustelua ja sittemmin pariskunta kiisti, että Latvala maksaisi kumppaninsa elämän kokonaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?