Emily, 25, palkitsi 10 miljoonaa seuraajaansa – ”viaton” alastonkuva kiertää nipin napin kuvapalvelun siveyssäännöt

Julkaistu:

rohkea kuva
Mallikaunotar Emily Ratajkowski juhlisti 10 miljoonaa seuraajaansa rohkealla alastonkuvalla.
Rohkeista kuvista tunnettu mallikaunotar Emily Ratajkowski, 25, saavutti torstaina huikeat 10 miljoonaa seuraajaa kuvapalvelu Instagramissa. Malli julkaisi seuraajilleen kiitoskuvan, jossa poseeraa ”viattomasti” silmälasit lähes meikittömillä kasvoillaan. Ford Models -mallitoimiston listoilla työskentelevä Emily istuu kuvassa alasti kylpyammeessa.

– Idiootti kylpyammeessa. Hymyilen, koska teitä on yli 10 miljoonaa! Kiitos kaikille, Ratajkowski kirjoittaa seuraajilleen.Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Ratajkowskin kuvat ovat koetelleet usein Instagramin niin kutsuttuja siveyssääntöjä. Kuvapalvelussa on runsaasti todella nuoria käyttäjiä, joten sen sivuilla on määritelty tarkkaan, millaista kuvamateriaalia Instagramissa on sallittua jakaa.


– Tiedämme, että on tilanteita, jolloin ihmiset saattavat haluta jakaa alastonkuvia, jotka ovat luonteeltaan taiteellisia tai luovia, mutta useista syistä emme salli alastomuutta Instagramissa. Tämä koskee kuvia, videoita ja digitaalisesti luotua sisältöä, joka esittää yhdyntää, sukupuolielimiä ja lähikuvia täysin paljaista pakaroista, kuuluvat Instagramin säännöt.

– Se koskee myös joitakin kuvia naisten nänneistä, mutta kuvat rintasyöpäleikkauksen jälkeisistä arvista ja imettävistä naisista ovat sallittuja. Myös maalauksien ja veistosten kuvien alastomuus on sallittua, säännöissä lukee.


Ratajkowski on nähty myös valkokankaalla. Hän näytteli Ben Affleckin ja Rosamund Piken tähdittämässä, vuonna 2014 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Gone Girl. Fanien iloksi Ratajkowski vilahti Gone girl -elokuvassa ilkosillaan. Viime vuonna hän esitti itseään supersuositussa tv-sarjassa Entourage.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt