Yllätyshäät! Mika Häkkinen ja Marketa salaa naimisiin – liitto siunataan Lapissa

Mika Häkkinen ja hänen elämänkumppaninsa Marketa Remesova avioituivat juuri ennen joulua. Pariskunnan liitto siunataan Rovaniemellä.

Mika ja Marketa ovat nyt aviopari Häkkinen, sillä he menivät naimisiin Monacossa viikko ennen joulua. Pariskunnan siunaa naispappi Rovaniemellä.

30.12.2016 7:06

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen, 48, ja hänen elämänkumppaninsa Marketa Remesova sinetöivät suhteensa viikko ennen joulua. He menivät naimisiin siviilimenoin Monacossa. Kihloihin he menivät viime keväänä.

– Kiitos onnitteluista. Naimisiin on menty. Tämä on hieno asia sekä upea askel suhteessamme ja yhteiselämässämme, Mika Häkkinen sanoo Ilta-Sanomille.

Maailmalla edelleenkin reissaava ja paljon pr-työtä tekevä Häkkinen ja hänen yhdeksän vuotta nuorempi elämänkumppaninsa Marketa Remesova ehtivät olla yhdessä vuosia, ennen kuin he virallistivat suhteensa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: Ella, 6, sekä kaksivuotiaat Lynn ja Daniel.

Pariskunta avioitui Monacossa siviilimenoin, ja sen jälkeen nautittiin häälounas läheisten parissa. Ennen joulua koko perhe, myös Marketan äiti ja tämän puoliso, saapuivat Suomeen Häkkisten Valkealan-huvilalle.

Marketa ja Mika pitivät avioitumistaan luonnollisena jatkumona yhteiselle elämälleen. Heidän liittonsa siunataan vuoden 2017 alkupuolella ystävien ja perheen parissa Rovaniemellä.

Pohjois-Suomeen on tulossa lukuisa määrä Mikan ja Marketan ystäviä. Kaiken kaikkiaan häihin saapuu noin 120 vierasta, joista Tshekistä ja Suomesta tulevia sukulaisia on yli 50. Häävieraiden joukossa nähdään lukuisia tunnettuja ihmisiä muun muassa urheilumaailmasta.

Ulkomailta Lappiin saapuu muutamia vieraita yksityiskoneilla, ja heille kuten myös muille vieraille on järjestetty ennen häitä runsaasti ohjelmaa, johon sisältyy muun muassa koiravaljakko- ja poroajeluja.

Koska Mika ja Marketa osallistuivat Emilia Pikkaraisen ja F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen häihin, Bottakset saapuvat hyvin todennäköisesti Rovaniemelle. Mika Häkkinen toimi Bottaksen pariskunnan kuljettajana, kun aviopari lähti Johanneksen kirkosta kohti hääjuhlapaikkaa. Näin ollen Bottas saattaa tehdä managerilleen ja ystävälleen vastapalveluksen: Valtteri saattaa kuljettaa Marketan ja Mikan kirkosta juhlapaikalle.

Häkkisten Suomen lomaseurueeseen ovat liittyneet nyt myös Mikan lapset edellisestä avioliitosta: Hugo, 16, ja Aina, 11.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?