R&B-tähti pidätettiin – menetti totaalisesti malttinsa lavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

R&B-tähti pidätettiin – menetti totaalisesti malttinsa lavalla

Muusikko hermostui, kun häntä pyydettiin poistumaan lavalta.

Trey Songz, oikealta nimeltään Tremaine Neverson, menetti malttinsa pahemman kerran.­

30.12.2016 2:10

R&B-muusikko Trey Songz pidätettiin keskiviikkona Detroitissa, kertoo viihdesivusto E! News. Detroitin poliisi on vahvistanut pidätyksen.

Songz, oikealta nimeltään Tremaine Neverson, oli esiintymässä neljättä kertaa järjestetyssä Big Show at the Joe -konsertissa Joe Louis Arenalla Detroitissa.

Järjestäjien ilmoitettua artistille, että hänen esiintymisaikansa oli umpeutunut, Songz menetti totaalisesti malttinsa eikä suostunut poistumaan lavalta.

Detroitin poliisin mukaan Songz muuttui vihamieliseksi ja aggressiiviseksi. Hän alkoi heitellä mikrofoneja ja kauittimia lavalta. Detroitin poliisi oli paikalla ja yritti rauhoittaa tilannetta. Songzin vihamielisyys ei kuitenkaan hellittänyt.

Detroitin viranomaiset kertovat, että Songz pidätettiin omaisuuden tuhoamisesta ja virkavallan vastustamisesta. Myöhemmin Songz päästettiin vapaaksi takuita vastaan.

Tapahtunutta on määrä käsitellä oikeudessa seuraavan kerran 5. päivä tammikuuta.

Songz, 32, on muun muassa Grammy-ehdokkuudella palkittu muusikko. Hänen kappaleensa Heart Attack sai ehdokkuuden vuonna 2013 kategoriassa paras R&B-kappale. Songz on myynyt yli 14 miljoonia albumia maailmanlaajuisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?