Debbie-äidin ja Carrie-sisaren kuolemat musersivat Todd Fisherin – rikkoi hiljaisuuden sanattomaksi saavalla viestillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Debbie-äidin ja Carrie-sisaren kuolemat musersivat Todd Fisherin – rikkoi hiljaisuuden sanattomaksi saavalla viestillä

Sekä äitinsä että sisarensa vain vuorokauden sisällä menettänyt näyttelijä julkaisi koskettavan viestin ja kuvan Twitterissä.

Todd Fisher menetti päivässä kaksi rakkaintaan; äitinsä Debbie Reynoldsin ja sisarensa Carrie Fisherin.

29.12.2016 21:53

Näyttelijä-ohjaaja Todd Fisher, 58, rikkoi hiljaisuuden Twitterissä julkaisemalla muistokirjoituksen sekä piirretyn kuvan äitinsä Debbie Reynoldsin ja sisarensa Carrie Fisherin muistolle.

– Sain todistaa tätä kaunista rakkaustarinaa 58 vuoden ajan. Kaipaan heitä molempia niin paljon. Rakkaus on ikuista, Fisher kirjoittaa viestissään.

This is a beautiful love story to witness in my 58 years. I miss them both so much. Love is everlasting pic.twitter.com/AeIVGaGl9k— Todd Fisher (@tafish) 29. joulukuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän on liittänyt mukaan piirroksen, jossa on kuvattu Carrie Fisher Tähtien sodan prinsessa Leiana ja Debbie Reynolds Laulavat sadepisarat -musikaalin rooliasussaan.

Carrie Fisher kuoli 60 vuoden iässä 27. joulukuuta. Hän sai sydänkohtauksen lennolla Lontoosta Los Angelesiin 23. joulukuuta, eikä tullut sen jälkeen enää tajuihinsa.

Fisherin äiti Debbie Reynolds, 84, menehtyi vain päivää myöhemmin keskiviikkona 28. joulukuuta. Hän sai tiettävästi aivohalvauksen ollessaan poikansa Toddin seurassa suunnittelemassa Carrien hautajaisia Los Angelesissa.

Reynolds kiidätettiin sairaalaan, mutta häntäkään ei voitu enää pelastaa. Reynoldsin viimeiset hetket olivat kaipauksen ja surun varjostamia. Jo aiemminkin terveysvaikeuksista kärsinyt Reynolds oli erittäin läheinen tyttärensä kanssa.

Todd Fisher kertoi aiemmin TMZ:lle, että Reynolds ilmaisi viimeisinä sanoinaan kaipauksensa edesmennyttä tytärtään kohtaan.

– Kaipaan häntä niin paljon. Haluan olla Carrien kanssa, Reynolds oli sanonut Todd Fisherin mukaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?