Optinen illuusio sekoitti jälleen internetin: Kuusi naista istuu sohvalla – mutta minne yhden sääret katosivat? - Viihde - Ilta-Sanomat

Optinen illuusio sekoitti jälleen internetin: Kuusi naista istuu sohvalla – mutta minne yhden sääret katosivat?

Kuva kuudesta naisesta on saanut sosiaalisen median palvelun käyttäjät ihmetyksiin.

28.12.2016 8:27

Ensisilmäyksellä yksinkertaiselta näyttävä kuva on saanut sosiaalisen verkkosivusto Redditin käyttäjät ihmetyksiin. Kyseisellä verkkosivustolla käyttäjät voivat jakaa muun muassa linkkejä kiinnostaviin verkkosivustoihin ja sisältöihin.

Ihmetystä herättäneessä kuvassa kuusi naista istuu vieri vieressä sohvalla baarissa. Kuitenkin tarkkasilmäinen katsoja huomaa pian, että kaikki ei ole kuvassa kohdillaan. Kuvan optisesta harhasta on uutisoinut muun muassa brittilehti Daily Mail.

Reddit-käyttäjä on jakanut kuva-arvoituksen verkkosivustolla.

Find the middle girls legs😳 from pics

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvatekstissä käyttäjä kirjoittaa: ”Etsi keskimmäisen tytön jalat.”

Vasemmalta katsottuna kolmannelta tytöltä sohvalla näyttää siis puuttuvan jalat kokonaan. Kuvassa on nähtävissä vain viidet jalat ja kuusi naista.

Sen jälkeen kun kuva julkaistiin, on verkkosivustolla käynyt kiivas keskustelu siitä, missä keskimmäisen tytön jalat ovat. Kuva on kerännyt useita satoja kommentteja aiheesta.

Spekulaatiot verkkosivulla vaihtelevat laidasta laitaan.

– Ensimmäisen tytön jalat ovat toisena istuvan työn jalkojen päällä, yksi käyttäjä kommentoi.

– Oikeastaan olen sitä mieltä, että ensimmäinen tyttö on kietonut jalkansa toisen tytön jalkojen ympäri, toinen käyttäjä pohtii.

– Oikeasti se on toinen tyttö vasemmalta, jonka jalat on vaikea löytää, koska ne ovat piilotettu kaikista kauimmaisen tytön taakse vasemmalla. Hänen housunsa ovat samaa väriä ja melkein samaa kangasta. Eron voi huomata siitä, että siellä missä on pieni kaistale sukkaa tai ihoa näkyvissä kengän yläpuolella, kolmas pohtii.

– Ei, hänen jalkansa ovat toisen tytön vasemmalta takana. Toinen jalka on neljännen tytön jalan alla. Sen voi huomata siitä, että neljännellä tytöllä on erilaiset kengät jalassa, neljäs käyttäjä kommentoi.

Yksimielistä ratkaisua verkkosivuston käyttäjät eivät kuitenkaan ole löytäneet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?