TMZ: Carrie Fisherin sydän pysähtyi sairaalassa – ei ehkä saanutkaan sydänkohtausta kesken lennon - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Carrie Fisherin sydän pysähtyi sairaalassa – ei ehkä saanutkaan sydänkohtausta kesken lennon

Viihdesivusto kertoo, että perheenjäsenet olivat jo keskustelleet elämää ylläpitävän hoidon lopettamisesta ennen näyttelijän sydänpysähdystä.

28.12.2016 1:50

Tähtien sota -elokuvasarjasta tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Carrie Fisher kuoli sydänpysähdykseen, uutisoi TMZ-viihdesivusto.

Perhettä lähellä olevat lähteet kertoivat sivustolle, että 60-vuotiaan Fisherin sydän pysähtyi tiistaiaamuna sairaalassa.

Aiemmin oli uutisoitu, että Fisher olisi saanut sydänkohtauksen lennolla Lontoosta Los Angelesiin 23. joulukuuta. TMZ:n mukaan nyt kuitenkin epäillään, että kyseessä olikin sydänpysähdys.

Carrie Fisher Died from Cardiac Arrest in the Hospital https://t.co/OjnRJkULyn— TMZ (@TMZ) December 27, 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Fisher kiidätettiin lentokentältä UCLA Medical Centeriin ja pantiin hengityslaitteeseen. Hänen tilansa ei kuitenkaan enää kohentunut.

Perheenjäsenet olivat sivuston mukaan jo keskustelleet elämää ylläpitävän hoidon lopettamisesta, mutta varhain aamulla Fisherin sydän pysähtyi.

Unitedin lennolla mukana olleet matkustajat kertoivat TMZ:lle, että he luulivat näyttelijän kuolleen lentokoneessa. Nainen vaikutti elottomalta, kun häntä siirrettiin pois koneesta.

Carrie Fisher Venetsian elokuvajuhlilla elokuussa 2013.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?